Vårtrender

Dette er de hete vårtrendene

Vårens nøkkelplagg er preget av duse pudderfarger, hvitt, denim og logoer.

Dette er de hete vårtrendene
Publisert
Sist oppdatert

 - Snittene er rene, og det er en fin dus fargepalett vi går i møte for våren. Det er bare å glede seg, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Denimshortsen kommer tilbake i en litt annen form, og mer feminin enn vi er vant med. Merket InWear har latt seg inspirere av forrige sesong hos DKNY, og gjør en renere, mer feminin og eksklusiv variant av herreshortsen. Detaljer av denim vil vi også se mer av, og dukker opp på lommer, på skjorteermer og på skjortekragen.

Les også: Stjel den lyse og minimalistiske stilen til moteikonet Bibi Bevza

Dette er de hete vårtrendene

DENIM: Til våren blir det ikke bare denimbukser og shorts, men også i detaljer på andre plagg, som lommer og krager. Foto: Celine I. Aagaard. 

- Kvinner skal absolutt gå i dress denne våren, - en pudderfarget dress gjør seg på sommerfesten, der buksen eventuelt kan byttes ut med shorts i samme farge, tipser Celine.

Dette er de hete vårtrendene

DUSE PUDDERTONER: Svake rosafarger og andre pasteller blir mye å se i motebildet denne våren, og det er helt riktig å gå for et helmatchende antrekk med plagg og tilbehør i samme fargenyanse. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Det er logomani, og designeren Nina Jarebrink kjører på med 80-og 90-talls-inspirasjon både i plagg og på smykker. Tilbehøret skal synes, og det er spesielt gull og lenker som står i fokus.

Les også: Nå er denne 90-tallstrenden tilbake

Dette er de hete vårtrendene

90-TALLS: Minimalistiske snitt og hvitt i kombinasjon med print og tilbehør i gull. Logo er også hett til våren og utover sommeren. Foto: Celine I. Aagaard.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer