Victoria's Secret Fashion Show:

Dette er de mest minneverdige Victoria's Secret-øyeblikkene noensinne

Hvem glemmer vel da Heidi Klum sang med Seal?

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Den ekstravagante undertøysvisningen blir bare større og større for hvert år. Foto: Scanpix
VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Den ekstravagante undertøysvisningen blir bare større og større for hvert år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Victoria's Secret Fashion Show» begynte ganske så smått med modeller som viste frem noe forholdsvis enkelt undertøy, men ettersom det bare ble mer og mer populært, ble også produksjonen større og større .

Til fjorårets show ble englene flydd til Shanghai for å vise frem de mange ekstravagante antrekkene. Showet ble en storslått begivenhet og visste du at norske Frida Aasen er blitt historisk? Se bildene her!

LES OGSÅ: Karlie Kloss og Doutzen Kroes slutter som Victoria's Secret-engler

Minneverdige øyeblikk

Det er SÅ mye som har skjedd i løpet av årene Victoria's Secret Fashion Show har rullet over TV-skjermer verden over. Det hele begynte tilbake på 90-tallet, men det var ikke før litt senere at de begynte å gjøre et show ut av det hele.

I 2003 skjedde det nemlig en hel del under visningen - og åpningen er kanskje blant våre favoritter «of all time». Ned fra taket kommer det nemlig en engel flyvende ned, og det er et ganske så magisk øyeblikk. Samme året får vi også se at den tyske supermodellen Heidi Klum (45) bærer noen av de største vingene vi noen gang har sett, og stakkars Fernanda Tavares (38) har det fryktelig trøblete med antrekket sitt. Se alle hendelsene i videoen under. Heidi Klum: 37:40, Fernanda Tavares: 35:45, og engelens inngang er helt på begynnelsen av klippet.

Karolina Kurkova mister skoen

Ikke et stort problem, tenker du kanskje? Og ja, i det store bildet så er det nok ikke det, men alle som arrangerer noe som helst, vil jo at det hele skal gå smertefritt. Men på klippet under kan du se at de sliter med å få på Karolina Kurkova (34) den ene skoen, og må bare sende henne ut på catwalken i siste liten. Det går ikke mange sekundene før hele skoen er åpen, og Kurkova har ikke annet valg enn å bare ta den av seg på en så elegant måte.

Her snakker vi om profesjonalitet på høyt nivå! Hun bare dyttet den av seg, smilte fra øre til øre og latet som om ingenting hadde skjedd.

Heidi Klum og Seals duett

Hvert år opptrer ulike artister under det storslåtte showet, og i 2007 var det Heidi Klums daværende ektemann Seal (55) som sto på scenen. De to overrasket publikum med en duett - og ja, Heidi Klum synger også! Du kan se det hele i videoen under fra 4:40.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen Heidi Klum her?

Uventede demonstranter på scenen

Dyrerettighetsgruppen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) kastet seg opp på scenen idet Gisele Bündchen (38) gikk ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2004. Ifølge Vogue skal Bündchen på den tiden ha blitt ansiktet utad for BlackGlama fur (pels), og det fikk PETA til å se rødt. Ifølge Vogue skal også supermodellen ha fortalt Vanity Fair at hun på det tidspunktet ikke var redd, men at det var en skummel tanke som gikk gjennom hodet hennes.

- Jeg trodde de skulle skade meg. Det var en dårlig avgjørelse fra min side, fordi jeg bruker ikke pels og jeg skjønner saken de fremmer. Jeg er den største dyreelskeren i verden. Jeg har fire hunder og to hester, og jeg har reddet dyr hele livet mitt, fortalte Bündchen.

Kanye West og Jay-Z får alle til å danse

Låten «Ni**as in Paris» til rapstjernene Kanye West (41) og Jay-Z (48) er fremdeles like populær som den var tilbake i 2011, da de opptrådte på Victoria's Secret Fashion Show. Vanligvis er det slik at modellene går sammen med artistene som synger på scenen, men i dette tilfellet ble det nesten en aldri så liten konsert inne i lokalet. Hele publikum reiste seg opp for å danse og synge til den populære låta.

Blant dem i salen som danset og sang med var kona til Jay-Z: Beyoncé (37). På det tidspunktet var også Beyoncé gravid med datteren deres Blu Ivy (7). Det hele ble til en stor fest - bare se hvordan West og Jay-Z fikk med hele salen!

Justin Timberlake fremfører «Sexy Back» og Gisele Bündchen eier catwalken

Ikke bare er «Sexy Back» en av våre favorittsanger fra «back in the days», men når du da slenger en av verdens hotteste modeller oppe på det hele, ja, da blir det en uslåelig kombo. Måten Gisele Bündchen åpner «Sexy Back»-delen av showet i 2008 er helt fantastisk, og hun ser ikke på Justin Timberlake (37) en eneste gang. Bare gjør sin egen greie! Vi savner deg, Gisele!

Noen som også eide catwalken noen år tilbake var favoritten vår Rihanna (30), som under sin fremførelse av «Phresh Out The Runway» tar all oppmerksomheten fra modellene.

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Josephine Skriver (22) ble mobbet fordi hun er prøverørsbarn

Adam Levine kliner til

Den nybakte faren Adam Levine (39), vokalisten i bandet Maroon 5, opptrådte sammen med bandet tilbake i 2011. Men det var ikke bare bandet han kjente på den scenen. Ned catwalken gikk også hans daværende kjæreste Anne Vyalitsyna (32), og Levine la ikke skjul på følelsene han hadde for kjæresten på det tidspunktet. I klippet under kan du nemlig se hvordan Levine løper ned catwalken for å gi kjæresten sin et aldri så lite smask!

Det morsomme her er, at ikke lenge etter gikk en annen engel ned catwalken - nemlig sør-afrikanske Behati Prinsloo (29). Den dag i dag er hun og Levine gift og fikk akkurat datteren Dusty Rose i september.

Fantastisk åpningsnummer

Hvem hadde vel trodd at country-yndlingen Taylor Swift (28) skulle passe så fint sammen med det rocka bandet Fall Out Boy? Veldig godt skulle de vise seg. Under åpningsnummeret av Victoria's Secret Fashion Show i 2013 setter de nemlig fart på sakene med sangen «My Songs Know What You Did In The Dark», og Candice Swanepoel (30) kommer gående ut i en bh til millioner av kroner, og etter henne kommer noen av de mest kjente englene på rekke og rad.

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Candice Swanepoel deler sine beste skjønnhetstips

Vil ikke gå ut på grunn av håret sitt

Selv om alle jentene som er en del av Victoria's Secret Fashion Show virker som noen engler når det kommer til oppførsel også, så er de ikke alltid helt klar over at kameraet er rett i nærheten. I 2014, da Bruno Mars (33) var blant gjesteopptredene, ble det noe feil med hårpynten Erin Heatherton (29) skulle ha på hodet, så hun måtte gå uten.

Dette medførte at håret ble litt rufsete her og der, men det velkjente sitatet «the show must go on» hadde nok ikke Heatherton fått med seg, for hun nøler nemlig med å gå ut på scenen på grunn av at hun ikke får ha på seg hodepynten. I tillegg er det klart og tydelig når hun kommer ut på scenen, fordi hun stadig tar hendene opp i håret. Her snakker vi ikke like profesjonell som Karolina Kurkova i 2006.

adrilimafans.blogspot.com Vis mer

Magisk øyeblikk

Helt til slutt må vi legge med en opptreden fra 2014. Da var Hozier (28) blant artistene som sto på scenen, og det gjorde han med hit-en «Take Me To Church». Delen hvor han synger «Amen. Aaaaamen...» gir oss frysninger hver eneste gang. Sangen er også perfekt til hele segmentet!

8. november er englene klare for nok en runde med Victoria's Secret Fashion Show, og vi er klare for en storslått visning. Det eneste vi mangler fra undertøysmerket nå, er at de får inn modeller i ulike størrelser på catwalken!

LES OGSÅ: Kjendisene var ikke til å kjenne igjen under årets Halloween-feiring!

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer