Moteuken i København

Dette er de største trendene fra den danske moteuken

9 trender vi har troen på.

MOTEUKEN I KØBENHAVN: Startskuddet for de internasjonale moteukene er gått. Dette var de største trendene. FOTO: Tonya Matyu.
MOTEUKEN I KØBENHAVN: Startskuddet for de internasjonale moteukene er gått. Dette var de største trendene. FOTO: Tonya Matyu. Vis mer
Publisert

Med moteuken i København går på mange måter startskuddet for de internasjonale fashion weeks som nå kommer som perler på en snor fremover.

Den danske moteuken har vokst seg til å bli Skandinavias viktigste, med strenge bærekraftskrav for merkene som vil vise.

Med det setter motepresse, innkjøpere, influensere og andre moteprofiler kryss i kalenderen, og den danske moteuken blir først ut med neste sesongs trender og tendenser både på og utenfor catwalken.

Her er noen av de største trendene vi fikk med oss fra catwalken i København:

Hverdagseleganse

Den skandinaviske minimalismen nettopp skandinaviske merker er så kjent for, skinte gjennom for alvor denne sesongen. For etter langt om lenge og lengre enn lengst er hverdagselegansen tilbake, på et vis.

Det er tilsynelatende skreddersydd, men enkelt. En dress, den lille sorte eller bare jeans og en klassisk trenchcoat, liksom.

Det lille under

Neida, den gjennomskinnelige trenden skal ingen steder – i alle fall ikke riktig enda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer