Rygg

Dette er den mest sexy huden du kan vise

Glem kløft og ben. Akkurat nå er ryggen det mest sexy du kan vise!

Dette er den mest sexy huden du kan vise
Publisert
Sist oppdatert

Ta fokuset vekk fra brystpartiet, nå er det ryggen som skal vises, tipser STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

 - I lang tid har det vært fokus på utringinger, men nå er det bare å se seg tilbake, og ha fokus på ryggen. Det er lite som er så fint som en sexy rygg, sier Celine.

Celine har selv kastet seg på denne trenden, og har både kjoler og jumpsuits med dyp rygg, det samme har STYLEmag-bloggerne Stella Vaage og Marie Murstad.

Les også: Nå kan du bruke badedrakten som et hverdagsplagg - og slik gjør du det

Dette er den mest sexy huden du kan vise

SOMMERTREND: STYLEmag-jentene Stella Vaage, Marie Murstad og Celine I. Aagaard har alle kastet seg på den sexy trenden. Foto: Stellamoniq.no, Outandaboutmarie.com, Hippiehippiemilkshake.blogspot.no.

 - Tenk deg når du er på fest, og snur deg fra han eller henne du snakker med. Det blir et subtilt og sexy overraskelsesmoment når den nakne huden vises i en lekker kjole eller jumpsuit med åpen rygg.

Dette er den mest sexy huden du kan vise

SHOP TRENDEN: Hvit kjole fra Zara, kr 199. Magetopp fra Dion Lee via net-a-porter.com, ca, kr 5795. Jumpsuit fra Asos Collection, ca. kr 595. Neongul kjole fra Halston Heritage via net-a-porter.com, ca. kr 4990. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Sjekk ut sommerens 90-tallstrend

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer