Øyenbryn:

Dette er den nye bryntrenden

Nå skal øyenbrynene være bustete og naturlige!

BUSTETE ØYENBRYN: Popstjernen Beyonce er blant stjernene som allerede har rocka den store øyenbrynstrenden. FOTO: NTB Scanpix
BUSTETE ØYENBRYN: Popstjernen Beyonce er blant stjernene som allerede har rocka den store øyenbrynstrenden. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste årene har vi sett mange forskjellige øyenbrynstrender. Alt fra «fiskehale»-bryn til «løsbryn»-trenden. I fjor kunne vi se trenden av tynne øyebryn flore rundt. I år har øynebryntrenden tatt den motsatte retningen.

2019 skal nemlig være året der bryna skal være naturlige, fyldige og bustete. Kjip beskjed for de som kastet seg på trenden på tidlig 2000-tallet og nappet øyenbrynene ned til en liten strek. Men frykt ikke! Det finnes flere produkter som kan hjelpe deg å fylle de opp igjen. (Pssst: Slik får du fyldigere bryn)

«Bushy eyebrows»

Bustete øyenbryn skal visst nok være den store øyenbrynstrenden for 2019. Flere kjendiser og Instagram-profiler har allerede hengt seg med på trenden, og de deler tips og triks til hvordan man får de fineste bustete øyenbrynene.

Makeupartisten Dajana Tomanovic står bak Instagramkontoen «Dajana Makeup» der hun blant annet deler sine tips og råd til hvordan man får best resultat for bustete bryn.

- Jeg personlig elsker «bushy brows», det kan endre en hel look. Spesielt om man bruker mye sminke kan det ferdige resultatet faktisk se «lettere» ut om man bruker denne bryns teknikken, forteller Dajana til KK.

Selv tror hun denne trenden har kommet tilbake fordi den fortsatt blir mye brukt på catwalks, magasiner, blant andre makeup artister, kjendiser og ikke minst vanlige folk.

- Jeg tror det kommer til å bli den store øyenbrynstrenden, og også noe folk kommer til å «bruke» i hverdagen i forhold til de andre trendene som har vært, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer