Hårtrend:

Dette er den nye superpopulære balayage-trenden

Vi ønsker lys bunn og mørke tupper velkommen!

BALAYAGE: Den store hårtrenden fra 2017 er fortsatt i trenden - bare med en litt annen vri denne gangen.... FOTO: NTB Scanpix
BALAYAGE: Den store hårtrenden fra 2017 er fortsatt i trenden - bare med en litt annen vri denne gangen.... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året 2017 kan på mange måter omtales som det store balayage-året innen hårverden. Myke fargeoverganger, mørke hodebunner og lyse hårtupper regjerte blant de store kjendisene, og etter hvert kastet også flere og flere nordmenn seg på den store trenden.

Denne fargemetoden har kanskje avtatt litt de siste par månedene. Men hvis du trodde at det straks var på tide å si farvel til balayage-stilen, så er du rett og slett nødt til å tro om igjen!

Ifølge det amerikanske motemagasinet Elle er det nemlig en ny versjon av denne hårkonturingen som har funnet sin plass på markedet. Vi ønsker nå «omvendt balayage» velkommen. Psst! Slik jukser du håret tykkere.

Og på bildedelingstjenesten Instagram florerer det allerede bilder av den nye hårfrisyren under emneknaggen #reversebalayage.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer