Yoga for ansiktet

Dette er den nye trenden ansiktsyoga

I utlandet har det åpnet egne salonger for denne hudtrenden, men i denne saken viser eksperten deg hvordan du kan gjøre det hjemme.

ANSIKTSYOGA: Den nye trenden blir bare større og større. Foto: NTB
ANSIKTSYOGA: Den nye trenden blir bare større og større. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Yoga har blitt en stor favoritt blant mange. Vi bøyer og tøyer, står i både lotus- og hundeposisjon. Ikke bare er det god trening, men det er også flott for å få avspent musklene våre.

Men har du noen gang prøvd ansiktsyoga? Vi kom over trenden på Yahoo! Finance. De kunne nemlig melde at dette er en av skjønnhetstrendene som vokser raskest om dagen.

For litt over ett år siden var undertegnede på ferie i Los Angeles, og mens jeg vandret på gaten der kom jeg over noe som så ut som et spa. Stedet het «Face Gym» og det er akkurat hva det høres ut som - et slags treningssenter for ansiktet.

«Det er ikke en ansiktsbehandling. Det er en treningsøkt», står det på Instagram-kontoen til «Face Gym». Inne på dette «treningssenteret» sto nemlig terapeuter lent over kundene sine og jobbet med huden deres. Du kan få et lite innblikk i hva som foregikk i videoen under:

Men nå er det altså ansiktsyoga som gjelder. Det er ikke like «brutalt» som «Face Gym», men visse øvelser kan du virkelig kjenne godt!

- Mange tenker på å trene kroppen, men veldig få tenker på å trene musklene i ansiktet, forteller dermatologisk sykepleier og klinikksjef på Elite Helse, Isabella Bukurie Bessière.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer