Brudekjole

Dette er en av verdens mest populære brudekjoler akkurat nå

Har blitt «Pinned» hele 2,5 MILLIONER ganger!

Publisert
Sist oppdatert

På bildedelings- og inspirasjonstjenesten Pinterest kan du  søke opp bilder på hva enn som måtte interessere deg. Det kan være alt fra mat til mote, og sistnevnte er blant de hotteste søkeemnene. Ettersom sommeren er høytid for forlovelser og bryllup (vet du forresten hvor mye vi bruker på forlovelsesringen her i Norge?), er det ekstremt mange som har kikket rundt etter den perfekte brudekjolen. Nå viser det seg at folket har talt. Brudekjolen du ser øverst i saken har nemlig blitt «pinned», altså lagret av Pinterest-brukere, hele 2,5 MILLIONER ganger! Den er dermed den soleklart mest populære brudekjolen på nettstedet akkurat nå - og det er rett og slett ganske stort. 

LES OGSÅ: Historien bak den fantastiske brudekjolen til TV 2-Susanne

Den bohemske kjolen med spaghettistroppene, som er designet av Megan Ziemes, grunnleggeren av det australske merket Grace Loves Lace, har fått navnet «The Hollie». Dessverre har kjolen blitt så populær at den ble utsolgt for flere år siden. Men ikke få helt panikk, du kan fortsatt få en lignende versjon av kjolen. Grace Loves Lace har nemlig designet «Hollie 2.0», en oppdatert versjon av den klassiske brudekjolen. Den er håndlaget og koster rundt 15.500 kroner. Dersom du ikke har budsjett til å punge ut så mye, kan du ta en titt på de prisvennlige brudekjolene nedenfor. 

LES OGSÅ: Hylles som et av de mest majestetiske brudebildene som er tatt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer