Undertøy

Dette er en underbukse

Møt g-strengens lillesøster - c-strengen!

C-STRING: Noe for din undertøysskuff, kanskje? Foto: cstringdirect.com
C-STRING: Noe for din undertøysskuff, kanskje? Foto: cstringdirect.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva håper du at du har på deg av undertøy dersom du plutselig havner i en situasjon der du må blotte det for en ukjent person (som du ikke har romantiske planer med)? For eksempel en krisetur til legevakten etter et stygt kutt som krever sying, eller en akuttime hos kiropraktor fordi ryggen låste seg?Du håper sikkert at du ikke har på deg den utvaska maxitrusen du bare bruker visse dager i måneden, eller den knallrøde g-strengen med blonder.LES OGSÅ: Slik vasker du bh'enNoen underbukser har vi bare ikke lyst til å bli sett i av andre enn de aller nærmeste. Men denne underbuksen vil du kanskje helst ikke bli sett i av noen.Har du sett noe merkeligere enn den såkalte c-strengen?Det ser ut som et bind eller truseinnlegg, men er altså en underbukse som ifølge reklamen «lar deg vinke farvel til synlige trusekanter og ukomfortable sømmer».

For den vågale

Ifølge nettsiden cstringdirect.com, som selger disse underbuksene, kan du også bruke den på stranda, og slippe stygge skiller.Nja, de fleste ville vel ikke nærmet oss en strand dersom dette var plagget vi måtte sprade rundt i. Og hvordan i all verden holder det seg på plass?Det må være en stålbøyle á la bh-bøyle i den, og hvor komfortabelt er det å ha en slik en klemt mellom rumpeballene?C-strengen har faktisk eksistert i et par år, så et visst marked må det være for den. Hvis du føler deg kallet, kan du kjøpe en på nettet for 24 dollar, cirka 130 kroner, og så kommer frakt i tillegg.

Trenden går mot større truser

Uansett går trenden nå mot større underbukser, som for eksempel disse fra Pierre Roberts sommerkolleksjon. G-strengen er ikke så populær lenger. Og så er det faktisk noen som mener at å bruke g-streng ikke er særlig bra for deg.Dersom du er redd for synlig trusekant, finnes det heldigvis flere og flere undertøysprodusenter som lager underbukser med såkalt «usynlig trusekant». Det vil si at det ikke er sydd noen søm i trusekanten. Du finner slike truser i de fleste butikker som har undertøy i dag, også hos kjeder som Lindex og H&M.

Velg riktig BH

Mange bekymrer seg for synlige trusekanter, men et vel så stort problem kan være bh'er som på grunn av stoffet eller symåten synes under t-skjorten. Hvis du vil ha en mer glatt silhuett må du velge en bh som ser ut som denne. Kanskje ikke den mest forføreriske, men den funker i hvert fall.LES OGSÅ: Dette sier undertøyet ditt om deg

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.