TRENDY TRESKO: Vi så dem i så vidt i sommer, men neste år blir det faktisk enda mer trendy med tresko (kr.1300/Ecco). Foto: Tone Ra Pedersen
TRENDY TRESKO: Vi så dem i så vidt i sommer, men neste år blir det faktisk enda mer trendy med tresko (kr.1300/Ecco). Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Sko

Dette er faktisk Ecco

De nye skoene ikke bare komfortable, men trendy også.

PublisertStem her!

Hva synes du om Eccos kolleksjon?
Det er ikke uten grunn at Ecco’s sandaler ble så populære blant sykehusansatte. Skomerket er nemlig kjent for å sette komfort i høysetet.

Men i motsetning til Crocs og UGGs, lager Ecco sko som både er behagelige - OG fine å se på.

SE OGSÅ: Her er de nye «Crocsene»

Her var det mye fint!
 
168 (63%)
Grei, men ikke helt min stil
 
64 (24%)
Likte den ikke
 
22 (8%)
Usikker
 
13 (5%)

- Følger trendene

- Ecco er gjerne ikke merket som skaper trendene, men det er definitivt ett som følger dem, sier Jannicke Ellingsen, norsk pressesjef i Ecco’s pr-byrå House of Communications.

- Ecco er opptatt av stil og komfort – og ingen av delene skal være på bekostning av den andre.

- Jeg har alltid vært så uheldig at jeg får fort vondt av høye hæler, men Ecco produserer faktisk høyhælte sko som jeg kan gå med hele dagen. Bare prøv, så kjenner du forskjellen, mener hun.

Se kolleksjonen her

KK.no har tidligere meldt at 70-tallsinspirert mote kommer stort til neste år - med slengbukser, skinnaccessoirer og maxikjoler. Et annet nøkkelplagg er cityshortsen, gjerne med pumps til. I tillegg holder den maritime trenden seg, som vi så mye av i fjor. Når det gjelder farger, er både hvitt og friske sommefarger svært hot.

Og Ecco's vår-/sommerkolleksjonen 2011 følger vårens store trender:

Mer vårmote 2011

Sjekk også hvordan vårkolleksjonene blir hos Gina Tricot, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl og H&M - i tillegg til moteredaksjonens vårfavoritter.

Jannicke Ellingsen, pressesjef House of Communications, Norge.
Jannicke Ellingsen, pressesjef House of Communications, Norge. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer