Sko

Dette er faktisk Jimmy Choo

Hjelp, er det slutt på alle jenters favorittpumps?

De er lave, og de er casual, men disse skoene er faktisk fra Jimmy Choos vårkolleksjon. Foto: Jimmy Choo
De er lave, og de er casual, men disse skoene er faktisk fra Jimmy Choos vårkolleksjon. Foto: Jimmy Choo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Med Jimmy Choo for H&M-kolleksjonen friskt i minne kan det være vanskelig å tro at skoene du ser her faktisk er fra samme designer.Men det er de altså!Kanskje er det hip hopens stadig økende innflytelse på motebildet som ligger bak. Eller moteløvenes behov for å finne motesko som også er behagelige.Det som er sikkert er at Jimmy Choo nå har kastet seg på bølgen av luskusmerker som designer joggesko.Les også: Slik blir vårens skomoteSkoene mikser retrostil med glamour, og skal ifølge Choo-designer Tamara Mellon se uanstrengt kule ut.- De er inspirert av dagens musikk, ungdom og popkultur, sier Mellon til Vogue.Materialer er skinn og slangeskinn, og looken kompletteres med stjerner, ulike teksturer og farger som kongeblått, svart og gull.Er du ikke fan av joggeskostilen, og lurer på om dette betyr slutten for de høye, feminine Choo-hælene, så ikke bekymre deg.Vår-sommerkolleksjonen fra Jimmy Choo inneholder også pumps, sandaler og slingbacks i kjent stil.

Også designersamarbeid

Alle Uggs-fans vil også få sin dose i år.Jimmy Choo fikk tydeligvis mersmak etter samarbeidet med H&M i fjor høst. Nå lager de nemlig saueskinnsko sammen med Ugg.Kolleksjonen vil bestå av fem varianter sko i saueskinn og en rekke forskjellige farger. Les også: - Kast Uggsa dine i søplaDe eksklusive skoene kommer i utvalgte Jimmy Choo- og Ugg-butikker i oktober, og prisene vil ligge mellom 4500,- og 6500,- kroner. Er du fan av disse merkene er det kanskje en idé å begynne å spare til årets skoinvestering allerede nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer