<strong>SAMMEN MOT BRYSTKREFT:</strong> Den nye samarbeidskolleksjonen ble vist i Skeppsholmen kirke i Stockholm. Hva synes som om kolleksjonen? Si din mening i boksen nede til høyre. Foto: Lindex
SAMMEN MOT BRYSTKREFT: Den nye samarbeidskolleksjonen ble vist i Skeppsholmen kirke i Stockholm. Hva synes som om kolleksjonen? Si din mening i boksen nede til høyre. Foto: Lindex Vis mer

Lindex

Dette er faktisk Lindex

Samarbeider med kjendisdesigner Narciso Rodriguez om høstens Pink Collection.

Publisert
Sist oppdatert


Pink Collection with Narciso Rodriguez

Hva synes du om klærne?Lindex har gjennom flere år valgt å støtte Rosa Sløye-aksjonen.

I fjor debuterte modellen Emma Wicklund som designer med en egen kolleksjon for Lindex. Og denne gangen er det Narciso Rodriguez som har valgt å inngå samarbeid med den svenske kjeden.

Jeg synes de var lekre, kjøper gjerne noe fra kolleksjonen
 
164 (62%)
Ok på catwalken, men de passer ikke til meg
 
54 (21%)
Jeg likte ikke kolleksjonen
 
45 (17%)

Prisvinnende designer

Pink Collection with Narciso Rodriguez ble presentert under en catwalkvisning i Stockholm i forrige uke, og vil komme i salg i 300 Lindex-butikker verden over 1. oktober.

– Pink Collection speiler både min stil og den moderne kvinnen. Den er enkel, men også sensuell og elegant. Kolleksjonen er skapt for å få deg til å føle deg bra og se bra ut i den. Jeg syns det er flott at jeg har fått mulighet til å designe en kolleksjon til kvinner, sier Narciso Rodriguez i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hemmeligheten er avslørt

Asymmetri og draperinger

Rodriguez, som også er mannen populære parfymen «for her», var den første til å vinne Council of Fashion Designers of America Womenswear Designer of the Year Award to år på rad.

Stjerner som Michelle Obama, Sarah Jessica Parker og Jessica Alba står på hans kundeliste.

Den nye samarbeidskolleksjonen består av ulike basisplagg, deriblant en kjole, en topp, et par bukser og to jakker i jerseykvalitet, samt tre kjoler og en topp i lettere jerseycrépe, og langermede T-skjorter og en genser i ullblanding.

Lindex-kolleksjonen kjennetegnes av asymmetri og draperinger. Fargenene er sort, lilla og blå.

- Pink Collection er et kjempebra initiativ og jeg håper mange kvinner vil sette pris på det jeg gjør for Lindex og selv ønske å bidra til innsamlingen for brystkreftforskning, sier Narciso Rodriguez i en pressemelding

Se kolleksjonen her:Se bilder fra moteshowet her:


Designer for Rødnesedagen

Lindex er ikke de eneste som har designet for gode formål i det siste.

Designer Fam Irvoll har i høst samarbeidet med Kappahl og Redd Barna om en T-skjorte i forbindelse med Rødnesedagen.

- Jeg hadde tenkt å kontakte Redd Barna for et samarbeid i forhold til mine to nye barnekolleksjoner. Det ble derfor helt naturlig å takke ja til å være med på dette i sommer. Det er kjempeartig å være med å bidra med noen gøyale illustrasjoner, sier Irvoll til Reddbarna.no

T-skjorten vil komme i fire ulike varianter og være i salg fra 1. november.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer