<strong>OM IKKE LENGE FARGES HÅRET BRUNT:</strong> Marit Ballangrud (29) ga KKs Bli Ny-frisør frie tøyler, og gikk fra å være blondine til brunette på et blunk. Gjett om hun ble fin! Foto: Astrid Waller
OM IKKE LENGE FARGES HÅRET BRUNT: Marit Ballangrud (29) ga KKs Bli Ny-frisør frie tøyler, og gikk fra å være blondine til brunette på et blunk. Gjett om hun ble fin! Foto: Astrid Waller Vis mer

Bli Ny

Dette er FØR hun blir brunette

Forvandlingen til Marit Ballangrud (29) MÅ du bare se...

Publisert
Sist oppdatert

Mange drømmer om å bli blondine, men slettes ikke alle. En som tok motet til seg og farget håret mørkt, var KKs Bli Ny-kandidat Marit Ballangrud (29).

På den store dagen gikk hun fra blondine til brunette på bare noen få timer. Og det kler henne så uendelig mye bedre, ifølge frisøren.

- Marit hadde litt feil nyanse på håret sitt. Med en mørkere og dypere farge fikk hun en fin kontrast til ansiktet og hudtonen sin, sier Frida Andersson fra På Håret i Oslo.

Striper for spill

Frisøren valgte å gå for en dyp brunfarge med striper innimellom, for å skape masse spill og liv i håret.

Men Marit fikk lov til å beholde lengden på håret sitt, siden hun helst ikke ville bli kortklipt, selv om hun var klar for noe nytt.

- Vi beholdt lengden på håret, men skapte en ny fasong på frisyren for å ramme inn ansiktet hennes, noe som gir henne et mykere uttrykk, og passer bedre til ansiktsformen, sier Frida.

Se før og etter i bildesliden nedenfor: 

Kan styles forskjellig

Frisyren er klippet slik at Marit kan variere mellom å ha håret glatt og rocka, eller skape litt mer bevegelse og et mykere uttrykk med saltvannsspray.

Hun fikk også flere tips om hvordan hun kan holde sitt lange hår pent:

- Et langt hår er viktig å børste ordentlig morgen og kveld. Valget av børste har mye å si, hvor naturbørste er det mest skånsomme for Marits hår.

Fikk helt ny stil

Marit ønsket seg også tips om hvordan hun kan «friske» opp hverdagsantrekket, og hun skulle gjerne hatt en garderobe der det var flere plagg som var enkle å mikse og matche.

Ifølge stylist Cornelia Brunasso har Marit en flott figur, og hun kler klare farger i kalde toner.

- Hun sier at hun er dårlig til å bruke farger. Det er fint å øve seg med å trekke inn farger i antrekket med tilbehør som vesker, skjerf og belter. Rosa, blått og grønt er noen farger som kler henne godt, sier Cornelia.

<strong>TIL VENSTRE:</strong> Kjole (kr 500, Saint Tropez), ring (kr 350) og armband  (kr 350, begge fra Pilgrim). TIL HØYRE: Blazer (kr 500), bukse (kr 250), singlet (kr 250) og sko (kr 400, alt fra Gina Tricot), veske (kr 1850,  Tosca Blu), armbånd (kr 250, Barfota), klokke (kr 900) og ringer (kr 450 for sett med tre, alt fra Pilgrim).
TIL VENSTRE: Kjole (kr 500, Saint Tropez), ring (kr 350) og armband (kr 350, begge fra Pilgrim). TIL HØYRE: Blazer (kr 500), bukse (kr 250), singlet (kr 250) og sko (kr 400, alt fra Gina Tricot), veske (kr 1850, Tosca Blu), armbånd (kr 250, Barfota), klokke (kr 900) og ringer (kr 450 for sett med tre, alt fra Pilgrim). Vis mer

Og når hun ser etter smykker, bør hun går for sølv eller hvitt gull. Dersom hun vil kle seg litt trendy på jobben, går hun for plagg med kule snitt.

Marit bør også se etter overdeler med en fin krage, en annerledes utringning og detaljer. Dette gjør plaggene mer spennende.

Tips 1: En enkel knallfarget kjole er et supert hverdagsplagg. Hold tilbehøret enkelt så uttrykket blir delikat.

Tips 2: Hele sett med bukse og jakke i samme mønster er en het trend, og det passer til mange anledninger.

Dette er FØR hun blir brunette

«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil.

Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Vil du også bli ny med KK? Gå inn her og meld deg på!

Hele denne makeoveren ble publisert i KK 20.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer