Bli Ny

Dette er FØR hun blir brunette

Forvandlingen til Marit Ballangrud (29) MÅ du bare se...

OM IKKE LENGE FARGES HÅRET BRUNT: Marit Ballangrud (29) ga KKs Bli Ny-frisør frie tøyler, og gikk fra å være blondine til brunette på et blunk. Gjett om hun ble fin! Foto: Astrid Waller
OM IKKE LENGE FARGES HÅRET BRUNT: Marit Ballangrud (29) ga KKs Bli Ny-frisør frie tøyler, og gikk fra å være blondine til brunette på et blunk. Gjett om hun ble fin! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange drømmer om å bli blondine, men slettes ikke alle. En som tok motet til seg og farget håret mørkt, var KKs Bli Ny-kandidat Marit Ballangrud (29).

På den store dagen gikk hun fra blondine til brunette på bare noen få timer. Og det kler henne så uendelig mye bedre, ifølge frisøren.

- Marit hadde litt feil nyanse på håret sitt. Med en mørkere og dypere farge fikk hun en fin kontrast til ansiktet og hudtonen sin, sier Frida Andersson fra På Håret i Oslo.

Striper for spill

Frisøren valgte å gå for en dyp brunfarge med striper innimellom, for å skape masse spill og liv i håret.

Men Marit fikk lov til å beholde lengden på håret sitt, siden hun helst ikke ville bli kortklipt, selv om hun var klar for noe nytt.

- Vi beholdt lengden på håret, men skapte en ny fasong på frisyren for å ramme inn ansiktet hennes, noe som gir henne et mykere uttrykk, og passer bedre til ansiktsformen, sier Frida.

Se før og etter i bildesliden nedenfor: 

Kan styles forskjellig

Frisyren er klippet slik at Marit kan variere mellom å ha håret glatt og rocka, eller skape litt mer bevegelse og et mykere uttrykk med saltvannsspray.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer