Lo på klær:

Dette er grunnen til at du får lo på klærne dine

Og slik blir du kvitt det!

LO PÅ KLÆR: Dette er ganske så irriterende, men det finnes flere løsninger på problemet! Foto: Scanpix
LO PÅ KLÆR: Dette er ganske så irriterende, men det finnes flere løsninger på problemet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat nå er det mange av oss som tar i bruk de gode genserne i strikk flere ganger i uken. Ikke bare fordi det er varmt, men det har jo også blitt litt av et trendy plagg. Strikkegenseren fikk uten tvil nytt liv da Skappel-familien begynte å strikke sin variant, og i ettertid har vi også sett at moteprofil Line Langmo har kastet seg på strikkebølgen.

Men det er en aldri så liten bakdel ved disse genserne - og andre klær for den saks skyld. Du har sikkert opplevd å få både nupper og lo på plaggene dine, og vi er nok alle enige om at det er forferdelig irriterende. Forvirret kikker du rundt deg for å finne ut av hvordan det har skjedd, men årsaken er sjelden rett foran deg.

Ifølge Malin Skaar, leder for forbrukerservice og ekspert på Lilleborgs kundeprogram Plusstid.no, kan grunnene til lo på klær være mange.

- Lo kommer stort sett fra andre klær man har utenpå. Det kan også komme av at man har hatt pledd over seg eller vært i kontakt med puter. I tillegg kan det komme av at man for eksempel har glemt papir eller en serviett i lommene når man skal vaske buksen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer