Dette er hårfargen folk vil ha nå

Hvilken går du for?

HÅRFARGE: Hvilken hårfarge går du for i år? FOTO: NTB scanpix
HÅRFARGE: Hvilken hårfarge går du for i år? FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er nok mange som har ventet på at frisørene skal åpne opp salongene sine igjen. Og endelig er det mulig å få det etterlengtete besøket, som passer perfekt når sommeren nærmer seg med stormskritt.

Mange av oss vil kanskje ha noe nytt, enten det er ny frisyre eller ny farge. Men hvilke farger er det som er populære nå? De siste årene har både ombré, sølv og pastellfarger dominert trendbildet, men ifølge KKs skjønnhetsekspert og frisør, Cecilie Krogh, er det særlig én «trend» mange er ute etter nå.

- Naturlig hår, ja takk! Jeg vet ikke om det er Covid-19 eller at man ønsker en farge som tåler lenger tid mellom hvert frisørbesøk, men fargene skal være naturlige, og kreve minst mulig vedlikehold. Foliestriper, deilige naturtoner, og blondfarger som gir en følelse av sommer er store hitter denne sesongen, sier hun til KK.

- En hårfarge som er lettere å opprettholde

Rikke Holtlien, som er frisør hos Nikita, er enig med Krog. Hun forteller at folk etterspør varme toner i håret - og at folk vil ha det glansfult.

- Nøytrale til varme blondtoner, «bronde» altså en mellomting mellom blondt og brunt, varm lysebrun, gjerne med innslag av mahogany/terracotta nyanser, ser vi folk er ute etter. Etter situasjonen vi nå står i, har vi endel som ønsker en hårfarge som er lettere å opprettholde. Er man lys naturlig, eller begynt å få grå hår så ønsker mange å lysne i front, altså få en «money piece», noe som er veldig effektfullt og naturlig, og gjerne glosse håret så det blir glansfullt, sier hun til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer