Høst

Dette er høstens fineste jakker

Det beste med høsten er at man kan style antrekket med en fresh jakke. Denne sesongen er alt lov, enten du velger bomberjakken, kåpen eller frakken. Her er våre favoritter!

Dette er høstens fineste jakker
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Strikkegenser-sesongen er her!

Dette er høstens fineste jakker

HØSTJAKKER: Øverst fra venstre: Skinnjakke fra Samsøe & Samsøe, kr 3499. Blå jakke fra Etro, ktr 7210. Blå jakke fra Lacoste, kr 1749. Maskulin jakke fra Lacoste, kr 5395. Svart jakke med detaljer i imitert skinn fra H&M, kr 299. Fuskepels fra H&M, kr 899. Jakke i imitert saueskinn fra H&M, kr 499. Bombejakke fra Bik Bok, kr 399. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Solen har stort sett holdt seg på himmelen og vi har opplevd en uvanlig varm septembermåned, og vi koser oss med at vi kan gå lenge med de halvtykke jakkene. Velg en Bouclé-jakke som kan styles med høstens eller maskuline trender, som boyfriendjeans og voluminøse snitt med rette linjer, for en balansert look. Bomberjakken holder seg i motebildet utover sesongen, og bør styles med feminine plagg som blondekjoler og skjørt.

Les også: Sett farge på høsten med en pastellfarget eller lys kåpe

Av The Roll Rakeng

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer