Sløyfe i håret

Dette er høstens mest budsjettvennlige trend

Og den er superenkel å få til!

SLØFYE I HÅRET: Den danske superinfluenseren Emili Sindlev med sløyfe i håret. FOTO: Instagram @emilisindlev.
SLØFYE I HÅRET: Den danske superinfluenseren Emili Sindlev med sløyfe i håret. FOTO: Instagram @emilisindlev. Vis mer
Publisert

Det enkle er ofte det beste. Og under sesongens internasjonale moteuker var denne trenden så og si overalt, både på catwalken og selvsagt også i gatemoten.

Og siden moteukene som kjent ligger et halvår foran (sesongens moteuker viser gjerne det som kommer neste vår og sommer mens vårens moteuker bærer bud om trendene som vil gjelde høst og vinter) er det stor sannsynlighet for at denne trenden vil fortsatte langt utover neste år.

Kanskje er det fordi den er så enkel. Altså at den i all sin enkelhet appellerer fordi det er noe som alle får til. Den er idiotsikker, som man gjerne sier, for det finnes liksom ikke noe rett eller galt her. Tilsynelatende.

Vi så tendenser til trenden allerede forrige sesong, men det er først nå at den virkelig har blomstret; Sløyfer i håret.

Budsjettvennlig er den også. Og det kommer jo godt med i dyrtider. Også er den enkel å tilpasse til egen stil. Du kan velge i et vell av lengder, farger, stoffer og teksturer – og du kan knyte den og feste den på en rekke ulike måter – alt ettersom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.