øyesminke

Dette er høstens mest crazy øyesminketrender

Er et dryss med glitter, blekede bryn og heftig eyeliner noe for deg?

HØSTENS ØYESMINKETRENDER: Jeremy Scott valgte å bruke ganske så spreke farger på modellene sine, mens andre designerne bleket brynene og glitter rundt øynene. Sjekk ut alle de crazy øyesminketrendene nedover i saken! Foto: Zuma Press
HØSTENS ØYESMINKETRENDER: Jeremy Scott valgte å bruke ganske så spreke farger på modellene sine, mens andre designerne bleket brynene og glitter rundt øynene. Sjekk ut alle de crazy øyesminketrendene nedover i saken! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eyeliner har blitt en trofast venn og fast inventar i sminkepungen til de fleste. Det lille strøket med sminke er ofte det som skal til før partylooken er komplett. Men da årets kolleksjoner ble vist for høsten, la vi merke til at designerne hadde tatt det hele ett steg videre. Og da mener vi videre! Eyelineren var nemlig dratt langt opp mot øyebrynet, eller rett og slett streket opp UNDER øyet. Litt spesielt, men på catwalken, der alt skal ha det lille ekstra, er det jo en interessant touch. 

I tillegg til den ville eyelineren, var det også flere som viste glitrende øyne på catwalken. Modellene hadde rett og slett blitt påført glitter rundt øynene, og det tok oss bare rett tilbake til barndommen da vi satt hjemme og sminket oss med alt vi hadde. Da gjerne glitter! Jeg er ikke helt sikker på om jeg er klar for å finne fram den sminketeknikken igjen, men designere som Burberry, Fausto Puglisi og Giambattista Valli er hvert fall det!

Moncler Gamme Rouge, Saint Laurent og Dsquared2 hadde derimot valgt å føre fokuset mot øynebrynene. Eller skal man si bort? For disse motehusene hadde nemlig valgt å bleke brynene til modellene sine før de tråkket ut på catwalken. Dette var også en trend vi la merke til da superstjerner som Kim Kardashian, Taylor Swift og Katy Perry møtte opp på årets Met-galla. Designere som Marques' Almeida og Jeremy Scott hadde derimot valgt å ha fokus på farge, og gikk for en sminke med svært sterke farger som blå, rosa og gul. Gjerne litt neon-aktig! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer