Strikkegenser

Dette er ikke bare et vinterplagg

Pakk deg inn i en deilig strikkegenser om sommeren også! Vi har funnet de mest sommerlige strikkegenserne, og gir stiltipsene til hvordan du styler dem i sommerantrekket!

Dette er ikke bare et vinterplagg
Publisert
Sist oppdatert
Dette er ikke bare et vinterplagg

STRIKKET STREETSTYLE: La deg inspirere av gatemoten og gå for strikkegenser om sommeren. Foto: All Over.

 

Dette er ikke bare et vinterplagg

NØYTRALE FARGER: Genser med mesh-effekt fra Mango, kr 249, Strikkegenser med fargerik hals fra Chloé via net-a-porter.com, ca. kr 5845. Grå strikkegenser med dyp V-hals fra H&M, kr 199. Bokseformet strikkegenser fra Zara, kr 179. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Kremhvitt, hvitt og grått er farger som aldri går av moten, og som står godt til solbrun sommerhud og lyse sommerantrekk. Helhvite antrekk er sommerens store stiltrend, så en hvit strikkegenser over en hvit shorts eller skjørt er en sikker vinner. Ellers kan nøytrale farger kombineres med sommerens fargesterke og mønstrede trender.

Les også: 12 fine shortser til sommerfestene

Dette er ikke bare et vinterplagg

FARGER & MØNSTRE: Strikkegenser med stjernemønster fra Banjo & Matilda via net-a-porter.com, ca. kr 3815. Pastellrosa, magekort strikkegenser fra Zara, kr 79. Oransje strikkegenser med V-hals foran og bak fra H&M, kr 149. Stripete strikkegenser fra Chloé via net-a-porter.com, ca. kr 6130. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Ingenting sier sommer som farger og freshe mønstre, også når det gjelder strikkegensere. Kombiner de med skjørt eller shorts i nøytrale farger som grått, beige, hvitt og svart. Den svarte skinnshortsen passer perfekt til en pastellfarget strikkegenser og den klassiske denimshortsen kan kombineres med maritime striper for å få en mer elegant vri. La en genser med lengde i livet henge avslappet over et pyntet skjørt i samme eller en nøytral farge på fest.

Les også: Kan man bruke shorts på jobb?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer