Fam Irvoll

Dette er ikke godteri

Kan du gjette hvem som har designet de humoristiske smykkene?

NAM, NAM: Det kunne vært sukkertøy, men dette er faktisk smykker laget i en samarbeidskolleksjon mellom Fam Irvoll og Arts & Crafts. Foto: Produsenten
NAM, NAM: Det kunne vært sukkertøy, men dette er faktisk smykker laget i en samarbeidskolleksjon mellom Fam Irvoll og Arts & Crafts. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er kjendisfavoritt og klesdesigner Fam Irvoll som står bak sukkertøy og kjærlighet på pinne i smykkeform.

Kolleksjonen er et samarbeid med det norske smykkemerket Arts & Crafts, og kommer for salg 14. februar.

- Skal fremme norsk design

Fam skal ha fått frie tøyler i arbeidet med kolleksjonen, som består av motiver som kirsebær, karameller, ankere og sløyfer. Alt i kjent Fam-stil.

- Fam er en seriøs og respektert designer, ikke bare en kjendis. Hensikten med samarbeidet er å fremme og sette fokus på god norsk design, sier Birgit Løitegaard, grunnlegger av Arts & Crafts.

LES OGSÅ: - Dette sier mye om norsk smak

Kjendisfavoritt

Fam er kjent som norske og internasjonale kjendisers favorittdesigner.

Mira Craig, Mariann Thomassen, Samsaya og Charlotte Thorstvedt er alle fans, i tillegg til storheter som Rihanna og Marina i popgruppen Marina & The Diamonds.

Lady Gaga har uttalt seg i rosende ordvendinger om Fam, og Mika bruker hennes strikkede muffins i videoen «We Are Golden».

Den nye smykkekolleksjonen består av tre delkolleksjoner, nemlig Candy, Cherry og Sailor. Prisene vil ligge på mellom 149 og 1098 kroner.

Se hele kolleksjonen her:


Fam for barn

Samarbeidet med Arts & Crafts er ikke det første kommersielle samarbeidet for suksessdesigneren.

Høsten 2010 lanserte Wow – en kleskjede som retter seg mot jenter mellom 8 og 14 år – en egen Fam-kolleksjon bestående av 16 plagg, blant annet kjoler, skjørt, pysjer, joggedresser, tights og hårbøyler.

Under Oslo Fashion Week i høst presenterte hun sin første barnekolleksjon, Little Cupcakes.

Plaggene var i kjent Fam-stil, leken, fargerik og tegneserieaktig med glade farger, store prikker, 3D-elementer, rysjer, hjerter og jordbær.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer