SÅ BRA KAN DET BLI: Artist Beyonce Knowles strålende ut på den røde løperen på mandag, og kan garantert takke en hel del mennesker for det vellykkete resultatet. Foto: All Over Press
SÅ BRA KAN DET BLI: Artist Beyonce Knowles strålende ut på den røde løperen på mandag, og kan garantert takke en hel del mennesker for det vellykkete resultatet. Foto: All Over Press
Stjernetriks

Dette er ikke naturlig

Dette er det de må igjennom for å bli så vakre.

Drømmer du om at det var du som så like plettfri ut som kjendisene på den røde løperen, kan du trøste deg med at det ikke kommer gratis for dem heller. Ingen er perfekte, og hard jobbing samt et arsenal av folk står bak for at stjernene skal få skinne i blitzlyset. Til Shine Yahoo forteller ekspertene alle hemmelighetene.

Forbudt med kaffe, sukker, alkohol, hvete...

Fitnessekspert, Dove Rose, som blant andre har Sandra Oh fra Grey’s Anatomy på kundelista, avslører at å kutte ut alt ”søppel” to uker før en stor anledning gir stor effekt.

- Å spise rent betyr null inntak av verken kaffe, sukker, alkohol, hvete eller meieriprodukter. Kjøtt er valgfritt. Erstatt alt dette med vann, for å rense kroppen og huden skikkelig, og du får et glødende resultat, forteller Rose.

Påbudt med tøff trening

Personlig trener, Valerie Waters, er i likhet med stjernene opptatt av effektiv trening på kortest mulig tid. Hennes beste tips er en trening som i Norge blir kalt for Catslide. Det går ut på at du har hendene, knærne eller føttene, alt ettersom den øvelsen tilsier, og sklir armene og beina fram og tilbake. Denne treningsformen bygger effektivt opp kjernemuskulaturen og gir god kroppsholdning.

Sveisen som er en nødløsning

Det er langt ifra alle som har skinnende blankt hår til enhver tid, og dette gjelder også stjernene. Hårstylist, Susan Lipson, som blant andre har jobbet med Drew Barrymore, tipser om at en hestehale aldri slår feil. Se hvordan du kan gjøre en hestehale mer interessant.

- Bare føhn håret rett, ta i gele og dra det stramt bakover. Kombiner det gjerne med mye makeup for å veie opp den enkle frisyren, råder Lipson.

Stjernene bruker også hold-in

Jo, stjernene bruker også hold-in undertøy. Favoritten kommer fra Spanx, som i 2000 ble for alvor kjent da tv-stjernen oprah Winfrey listet undertøyet opp på blant sine hundre favoritting. Med noen enkle stylingknep kan få deg til å føle deg bedre i tettsittende klær.

La kjolen gjøre jobben

Om håret eller huden ikke er på topp, er det om å gjøre å ta på en kjole som tar all oppmerksomheten.

- Korsetter er hot nå, og kjoler med fokus på livet fra designere som Jean-Paul Gaultier og Dolce & Gabbana, kommer vi til å se masse av, spår stilekspert Katie Rice Jones.

Ikke alle farger funker

Matte hårfarger er ikke en hit foran kamera. For at håret virkelig skal skinne er det flere som får farget håret samme dag som den store anledningen, for å sikre maksimal glans.

- Noen lysere striper rundt ansiktet, kan få huden til å skinne ekstra, tipser fargeekspert Jennifer J ved Juan Juan Salon i Beverly Hills.

Trikser med ansiktsbehandlinger

Plastisk kirurg dr. Richard Fleming fra the Beverly Hills Institute forteller om et hektisk liv for de fleste stjernene. Ikke alle rekker å ta en ansiktsbehandling i tide, med tanke på at noen får dårligere hud de første dagene i etterkant av en behandling. Populært er det å komme innom og få noen oppløftende kurer som varer akkurat lenge nok til den store dagen er over.

Glem for all del ikke pudderet

Det siste som blir gjort før stjernene stiller seg foran blitzlampene er å pudre nesa.

- Også stjerner kan slite med fet hud, og jeg anbefaler alle å påføre litt pudder rett før de entrer den røde løperen. Det vil ta bort uønskete blanke partier og gjøre dem fotogene, sier makeup artist Valerie of Beverly Hills, som blant andre har Nicole Kidman og Heather Locklear på sin kundeliste.


Til forsiden