Ofw

Dette er it-jentene mest fornøyd med

Og derfor elsker de det.

KJENDISENES FAVORITTER: Hva liker de best med kveldens antrekk? Vi spurte disse og flere av OFW-gjestene. Foto: Per Ervland
KJENDISENES FAVORITTER: Hva liker de best med kveldens antrekk? Vi spurte disse og flere av OFW-gjestene. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Fashion Week gikk av stabelen mandag, og det er ikke bare plaggene på catwalken som får mye oppmerksomhet. Når noen av Norges best kledde kvinner skrider opp den røde løperen, er de for moteglade også interessant å se gjestenes antrekk. MER FRA SAMME KVELD: Ellen Arnstad (46) ble kvitt babymagen på 7 uker

Skjørtet du bør prøve

Vi benyttet anledningen til å spørre dem hva de var mest fornøyd med i kveldens antrekk. Silje Pedersen (lenke til bloggen på KK.no), mote- og skjønnhetsredaktør i magasinutgaven av KK – kledd i pasteller for anledningen, var mest fornøyd med sin rimelige kjole fra Zara.- Den er et kupp! Jeg er jo veldig glad i å mikse rimeligere klær og vintageplagg med litt dyrere ting. - Kjolen med tulipanskjørt er dessuten helt riktig, legger hun til. - Volumet på skjørtet er på akkurat de rette stedene.For som KK.no har skrevet før, en kjole med vidt skjørt og smalt liv gjør nemlig at midjen ser enda slankere, ut og lårene likeså. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

- Veske til 23 000

Andre har imidlertid åpnet lommeboken på vidt gap, men det er tross alt en investering, påpeker TV2-programleder Katarina Flatland.- Ja, jeg er helt klart mest fornøyd med vesken, som jeg nylig kjøpte i London. Det er faktisk første gang jeg bruker den i kveld, sier hun til KK.no.- Den kostet 23 000 kroner, men det er en veske jeg har drømt om hele livet. For meg, som er veldig glad i vesker, er det helt klart verdt investeringen. - Det er en veske jeg kan ha hele livet. Og jeg har spart utrolig lenge, legger hun til. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

Anvendelige kjøp

Skal du først flå lommeboka, er altså gjenbruk nøkkelen.- Jeg er mest fornøyd med skinnbuksen. Den bruker jeg masse, masse - og det bør jeg, for den kostet 5000 kroner, sier komiker Sigrid Bonde Tusvik.- Jeg er veldig glad i dressen min fra Hunkydory, sier Himmelblå-stjerne Line Verdal. - En feminin dress er noe alle burde ha. Og det er alltid et sikkert valg.Mimi Blix, modell og musikkartist, er enig.- Jeg er så utrolig glad i min skreddersydde, hvite dress fra Republic. Den var ganske dyr, fordi den er laget spesielt til meg. Så dyr at jeg ikke tør helt si det, men det var helt klart verdt det. En dress er noe du kan bruke bestandig, det er så klassisk.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Jenny går for norsk

Programleder og Bik Bok-designer Jenny Skavlan er imidlertid mest fornøyd med hvor klærne kommer fra. - Jeg er fornøyd med at jeg har på meg mye norsk i dag, sier hun til KK.no. - Jakken er fra Fretex, smykket er fra Goldmine, kjolen er fra Bik Bok. - Skoene er imidlertid fra Acne, og de er det dyreste jeg har på meg i kveld. Men kvalitetssko er alltid verdt å investere i, påpeker Skavlan.(Artikkelen fortsetter under bildet.)Men har du ikke råd, kan du gjøre som Margareth Berger.- Jeg er veldig glad i skoene mine. De er fra H&M, men ser ut som de kunne vært fra Acne.

Se alle kjendisgjestene på OFW-åpningskvelden:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer