Janka Polliani

Dette er Janka Pollianis ønskeliste!

STYLEmag-blogger Janka Polliani ønsker seg drømmevesken og å sove som en prinsesse denne julen. Se hva som står på hennes ønskeliste her!

Dette er Janka Pollianis ønskeliste!
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut Jankas blogg her!

Dette er Janka Pollianis ønskeliste!

JANKAS ØNSKELISTE: Eklektisk interiør, stilren drømmeveske og den perfekte strikkegenseren er blant tingene som står på Jankas ønskeliste i år. Foto: My-wardrobe.com, Hollygolightly.dk, Habitat, Milla Boutique, Snurk.

Sengesett som er en prinsesse verdig

- Hvem vil vel ikke sove som en prinsesse? Aller helst vil jeg ha dobbelt sett, og jeg tror jeg får meg en god latter når jeg ser mannen sove i kjole og med tiara i dette sengesettet fra Snurk, forteller Janka om sitt julegaveønske. '

Trenchcoat fra Dagmar

 - Jeg har totalt hangup på trenchcoater, men mangler en varm i ull. Denne fra Dagmar er jeg helt hodestups forelsket i. Om den ikke ligger under treet, er det fare for at jeg må kjøpe den i gave til meg selv.

Les også: Slik styler Janka boyfriend-jeansene

Veske fra Proenza Schouler

 - Jeg har drømt om denne vesken helt siden STYLEmag-redaktør Celine kjøpte den første gangen, og jeg får den ikke ut av hodet! Om Nissen syns jeg har vært snill ligger den kanskje under treet i år!

Bokstøtte fra Johathan Adler

 - Vi holder på å innrede hjemmet og bokhyllen vår er nærmest tom! Denne hadde vært perfekt dekor, sier Janka.

Fin-servise fra Habitat

 - Jeg tror jeg får mange voksen-poeng om jeg sier jeg ønsker meg finservise. Jeg har siklet på dette fra Habitat en stund og det vil passe perfekt til julemiddagen!

Les også: Janka svarer på 30 spørsmål om stort og smått

Strikkegenser fra Theory

 - Jeg får ikke nok av ullgensere på vinteren og har fortsatt hangup på tartan og ruter, så denne er perfekt sier Janka. 

Les også: Se STYLEmag-blogger Maries ønskeliste

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer