Vis mer

Janka Polliani

Dette er Janka Pollianis ønskeliste!

STYLEmag-blogger Janka Polliani ønsker seg drømmevesken og å sove som en prinsesse denne julen. Se hva som står på hennes ønskeliste her!

Publisert

Sjekk ut Jankas blogg her!

Vis mer

JANKAS ØNSKELISTE: Eklektisk interiør, stilren drømmeveske og den perfekte strikkegenseren er blant tingene som står på Jankas ønskeliste i år. Foto: My-wardrobe.com, Hollygolightly.dk, Habitat, Milla Boutique, Snurk.

Sengesett som er en prinsesse verdig

- Hvem vil vel ikke sove som en prinsesse? Aller helst vil jeg ha dobbelt sett, og jeg tror jeg får meg en god latter når jeg ser mannen sove i kjole og med tiara i dette sengesettet fra Snurk, forteller Janka om sitt julegaveønske. '

Trenchcoat fra Dagmar

 - Jeg har totalt hangup på trenchcoater, men mangler en varm i ull. Denne fra Dagmar er jeg helt hodestups forelsket i. Om den ikke ligger under treet, er det fare for at jeg må kjøpe den i gave til meg selv.

Les også: Slik styler Janka boyfriend-jeansene

Veske fra Proenza Schouler

 - Jeg har drømt om denne vesken helt siden STYLEmag-redaktør Celine kjøpte den første gangen, og jeg får den ikke ut av hodet! Om Nissen syns jeg har vært snill ligger den kanskje under treet i år!

Bokstøtte fra Johathan Adler

 - Vi holder på å innrede hjemmet og bokhyllen vår er nærmest tom! Denne hadde vært perfekt dekor, sier Janka.

Fin-servise fra Habitat

 - Jeg tror jeg får mange voksen-poeng om jeg sier jeg ønsker meg finservise. Jeg har siklet på dette fra Habitat en stund og det vil passe perfekt til julemiddagen!

Les også: Janka svarer på 30 spørsmål om stort og smått

Strikkegenser fra Theory

 - Jeg får ikke nok av ullgensere på vinteren og har fortsatt hangup på tartan og ruter, så denne er perfekt sier Janka. 

Les også: Se STYLEmag-blogger Maries ønskeliste

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer