Bølgete Hår

Dette er julens HOTTESTE frisyre

La deg inspirere av det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander (27)!

BØLGETE HÅR: Det er en frisyre vi ser Alicia Vikander (27) rocke gang på gang. De naturlige bølgene gjør seg godt både til hverdag og fest. Se hvordan du får perfekte, glossy waves lengre ned i saken. Foto: Pa Photos
BØLGETE HÅR: Det er en frisyre vi ser Alicia Vikander (27) rocke gang på gang. De naturlige bølgene gjør seg godt både til hverdag og fest. Se hvordan du får perfekte, glossy waves lengre ned i saken. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: - Tenk blankt, sunt, naturlig hår med myke bølger, og masse volum, sier Randi Viksjø, Senior Stylist hos Gevir Egertoget. 

Ifølge henne er «glossy waves» den hotteste partyfrisyren denne sesongen.

Den svenske skuespilleren Alicia Vikander (27) begynner virkelig å bli kjent «over dammen», og har gjort seg bemerket både på og av lerretet. Hennes bølgete, naturlige hår er noe hun velger å ha til hverdags og på den røde løperen.

Det samme gjelder den italienske modellen og skuespilleren Elisa Sednaoui (28). Hun svinger gjerne på sine «glossy waves» - og vi elsker at det er denne naturlige frisyren som er hot nå! Det er sjeldent vi har tid til å stå mange timer på badet og ordne oss, eller hva?

Under kan du se hvordan du enkelt kan oppnå julens hotteste frisyre!

LES OGSÅ: 3 tegn på at håret ditt trenger en klipp

Slik gjør du det

1. Bruk en solid volumskum som du føner inn i håret ditt. 

2. Krøll deretter hele håret med en krøllstav i medium tykkelse. 

3. Etter at du har gjort dette bruker du en kraftig hårspray. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer