Green Peel

Dette er kjendisenes favoritt-behandling!

Tone Damli, Jenny Skavlan og Rachel Nordtømme sverger til denne behandlingen. Nå har vi også testet den!

Dette er kjendisenes favoritt-behandling!
Publisert
Sist oppdatert

 - Det dukker stadig opp nye behandliner som blir kjendisfavoritter, men jeg er veldig positiv til alt som er naturlig, og synes at det er flott at kjendisene har fokus på en urtebehandling fremfor kunstige måter å forhindre aldring, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Green Peel skiller seg ut fra andre ansiktsbehandlinger ved at den er 100 prosent naturlig og dermed ikke sliter på huden på samme måte som en kjemisk behandling gjør. Behandlingen lover en øyeblikkelig glød, som man ikke kan sminke seg til.

 - Som alt annet er dette noe man må prøve flere ganger for å se om det har langvarig effekt, men jeg merket en umiddelbar glød etter behandlingen vi fikk teste, sier Celine.

Dette er kjendisenes favoritt-behandling!

STYLEMAG TESTER: Redaktør Celine I. Aagaard testet den mildeste varianten av Green Peel, kjent som "The Perfect Party Peel". Foto: STYLEmag.

STYLEmag-Celine testet den mildeste varianten, Green Peel Fresh Up, kjent som "The Perfect Party Peel". Utover denne populære behandlingen finnes det to mer intensive behandlinger - Green Peel Energy, med medium styrke, og Green Peel Classic, som er den dypeste varianten av urtebehandlingen.

Hudterapeut Eli Holme Lie fra Haugesund Hudpleieklinikk har holdt på med Green Peel siden 1978 og siden den gang har etterspørselen etter det grønne, organiske, naturlige og parabenfrie økt. Nå kan gjøres behandlingen i 90 forskjellige hudpleieklinikker i Norge, og Eli har fått flere av Norges største kjendiser på den grønne beauty-bølgen.

Les også: Slik blir kjendisene vakre ved et nålestikk

Dette er kjendisenes favoritt-behandling!

KJENDISTREND: Tone Damli og Jenny Skavlan er blant kjendisene som sverger til Green Peel. Også Rachel Nordtømme, Ronny Ottem, Carina Dahl og STYLEmag-blogger Hedda Skoug har hoppet på den grønne skjønnhetstrenden. Foto: Instagram.

 - Dette har jeg åndet og levd for i årevis! Jeg vet at dette funker og at det ikke er en "kjendishype", sier Eli.

 - Det er ekstra gøy når kundene kommer tilbake for ny behandling igjen og igjen, sier hun.

Green Peel har også blitt en behandling som kjendisene ønsker i forkant av store begivenheter eller TV-sendinger.

 - Jeg har opplevd at noen har ringt i siste liten før de skal på den røde løperenen eller på TV, fordi de har blitt anbefalt behandlingen av andre, røper Eli.  

Les også: Sjekk denne skjønnhetstrenden

Green Peel er kåret til nummer 1 i verden på naturlig hudfornyelse. Den har samme PH-verdi som huden og stripper eller belaster derfor ikke hudbarrieren på samme måte som syrer brukt i kjemiske behandlinger.

Green Peel skal forbedre hudens spenst og elastisitet og dermed redusere rynker og linjer.
Og med flere behandlinger med den sterkeste varianten av Green Peel, skal man kunne jobbe konkret på pigmentering og ujevn hudtone. I tillegg lover hudbehandlingen gode effekter mot akne, store porer og ujevn hud.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer