Dress:

Dette er kjendisenes nye favorittantrekk

Og vårt!

GÅ FOR DRESS: Modell Anja Rubik viser hvordan det skal gjøres! Foto: Scanpix
GÅ FOR DRESS: Modell Anja Rubik viser hvordan det skal gjøres! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at dressen er hottere enn noen gang. Lenge var det kun blazeren som var i fokus, gjerne en rutete variant, men nå er det altså på tide å finne fram den matchende buksen.

Flere kjendiser velger å gå for en fargesterk variant, og bryter gjerne opp dressen med en skjorte under. Men det er også utrolig kult å bruke blazeren som en overdel. Dressen kan kombineres med både høye hæler og sneakers - alt kommer an på hvor avslappet uttrykk du ønsker. Se hvordan kjendisene styler sin dress i bildespesialen under.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så stilig Tina ble med varmere hårfarge!

BELLA HADID

Den populære modellen Bella Hadid (21) gikk for en gul dress da hun skulle se på Dior Hommes nyeste kolleksjon. Dressen hadde en løs passform og var stylet med et par sneakers for en avslappet, men likevel pyntet look. Til den gule dressen hadde Hadid lakket neglene i en gul farge og toppet det hele med smykker i gull.

BELLA HADID FOTO: SCANPIX
BELLA HADID FOTO: SCANPIX Vis mer

CATE BLANCHETT

Under filmfestivalen valgte skuespiller Cate Blanchett (49) å bruke dress ved to anledninger (se det andre antrekket lengre ned i saken). Det er tydelig at Blanchett er blitt betatt av pastellfarger og kombinerer gjerne dressen med et par høye hæler.

CATE BLANCHETT FOTO: SCANPIX
CATE BLANCHETT FOTO: SCANPIX Vis mer

LEA SEYDOUX

Lea Seydoux (32) velger å bryte opp antrekket sitt ved å bruke en detaljert, hvit skjorte under den grønne dressjakken sin. Til den grønne dressen bruker hun et par skyhøye hæler i sort og hvitt med en liten sløyfe foran.

LEA SEYDOUX FOTO: SCANPIX
LEA SEYDOUX FOTO: SCANPIX Vis mer

EMILY RATAJKOWSKI

Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (27) går for en look som har falt i god jord hos oss i Skandinavia. Vi elsker den løsere passformen på dressen, kombinert med en løs, hvit skjorte og kule sneakers. Ja, vi burde nok bli flinkere til å bruke andre farger enn svart, men se så kult det er!

LES OGSÅ: Emily Ratajkowski beskyldes for kopiering

EMILY RATAJKOWSKI FOTO: SCANPIX
EMILY RATAJKOWSKI FOTO: SCANPIX Vis mer

GIGI HADID

Toppmodellen Gigi Hadid (23) velger her å bruke dressjakken sin som en overdel - noe vi elsker. Hun har også gått for en mer oversized jakke i forhold til buksene, noe som gjør den pyntede looken mer avslappet og komfortabel.

GIGI HADID FOTO: SCANPIX
GIGI HADID FOTO: SCANPIX Vis mer

ANJA RUBIK

Modell Anja Rubik (35) bruker dressjakken som overdel, slik som Gigi Hadid (se bilde over). Vi elsker fargen på dressen og Rubik bærer den så godt.

LES OGSÅ: Designersko Carrie Bradshaw ville elsket, er nå på salg!

ANJA RUBIK FOTO: SCANPIX
ANJA RUBIK FOTO: SCANPIX Vis mer

CATE BLANCHETT - IGJEN

Det er ingen tvil om at Cate Blanchett har falt for dress-trenden. Her går hun for en gul variant i en løsere passform enn den hun brukte i Cannes (se bilde lengre opp). Buksen har striper på siden, noe som går igjen i vesken hun har valgt til antrekket. Et perfekt eksempel på hvordan dressen fint kan brukes som et hverdagslig antrekk.

CATE BLANCHETT FOTO: SCANPIX
CATE BLANCHETT FOTO: SCANPIX Vis mer

VICTORIA BECKHAM

Designer og tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham (44) får oss til å lengte til høstmoten med denne grønne dressen. De vide buksene gjør seg så godt til et par høyhælte boots.

LES OGSÅ: 7 nettbutikker du ikke visste eksisterte!

VICTORIA BECKHAM FOTO: SCANPIX
VICTORIA BECKHAM FOTO: SCANPIX Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer