JULEGAVETIPS: Vi i KK.no-redaksjonen har skrevet ned våre ønskelister for julen - du finner alle tipsene nedover i saken! Foto: Shutterstock / vvmich
JULEGAVETIPS: Vi i KK.no-redaksjonen har skrevet ned våre ønskelister for julen - du finner alle tipsene nedover i saken! Foto: Shutterstock / vvmich Vis mer

Julegavetips

Dette er KK.no-redaksjonens ønskeliste

Mangler du fremdeles julegaver? Her bugner det av supergode tips!

Publisert

Hver gang et spørsmål om hva man skal gi i gave til folk kommer opp, så tar vi en runde i redaksjonen for inspirasjon og ideer. Ofte sitter de rundt deg på noen supergode tips, og det er helt perfekt nå som vi er inne i den største gaveperioden av dem alle; julen. Vi i redaksjonen elsker å gi gaver, men setter også selvfølgelig veldig pris på å få en selv. Og vi kommer stadig over nye ting som vi setter rett på ønskelisten.

Under finner du hele redaksjonens ønskelister til julen, så dersom du mangler noe til mor, søster, tante, bestemor eller venninnene dine, så kan du samle inn mange gode tips her. Budsjettet varierer stort, og du trenger ikke slå på stortromma for å skaffe en superfin gave til noen du er glad i. 

LES OGSÅ: Slik velger du riktig strømpebukse (ja, du kan faktisk gå på en smell her)

Gjyri Helen Werp, ansvarlig redaktør

Ikke overraskende nok er jeg inne i en rød periode, og da jeg så denne kjolen på venninnen min var jeg solgt. Må ha! For å toppe det hele trenger jeg en choker, og Zara vinner konkurransen om beste utvalg av nettopp dette. Kronen på verket blir drømmeparfymen Battito d'ali profumum Roma, men jeg må jo si at lakkskjørtet fra Isabel Marant står aller øverst på ønskelisten min…

Mina Helene Knudsen, deskansvarlig/journalist

Jeg har funnet de perfekte ankelbootsene! De er kanskje litt dyre, men det går vel an å drømme litt? Men hvis jeg skal tenke både praktisk og pent, så ta en titt på disse vinglassene med KNUSEGARANTI! Kan det bli bedre? Nå trenger jeg bare det perfekte vinskapet for at rødvinen skal få den perfekte temperaturen. I tillegg har jeg funnet noen sjukt fine bilder til å henge på veggen min, og den perfekte skinnpuffen som vil sette interiørprikken over i-en.

Malini Gaare Bjørnstad, showbiz- og kongeligansvarlig

Jeg får ALDRI nok kjoler – og klesskapet mitt rommer kanskje 100 stykker (nei, jeg tuller ikke!). Så hva gjør vel én kjole fra eller til? Den (forhåpentligvis) nye kjolen min passer perfekt på jobb og dersom jeg skal ut senere på kvelden. For det er jo bare å sprite opp antrekket en hot dyprød leppestift! Men over til noe helt annet: Jeg er megafan av Steinar, Tore og Bjarte fra Radioresepsjonen og har skikkelig lyst på boken deres! Hvor gøy er det ikke å finne ut hva vennene dine ville ha valgt av dilemmaene: «Aldri mer dusje, eller alltid måtte dusje med moren din? Brenne i hjel eller drukne? Aldri forlate Oslo eller aldri være i Oslo?». Jeg ser for meg at den kommer til å passe perfekt som underholdning på vors med mine andre RR-avhengige venner! 

Ronja Rognmo, deskansvarlig/journalist

Et plagg i dyreprynt er et must, og denne kåpen er bare sååå lekker! Hvis ikke den ligger under juletreet i år må jeg nok ta saken i egen hender. Ellers er det ikke til å stikke under en stol at Zara har MYE fint om dagen! Altså bare se på disse røde skoene – hvordan skal jeg kunne leve uten dem!? Hjertesukk... Ellers er jeg glad i øreringer (spesielt etter at jeg klippet meg kort) og har siklet på disse fra David Andersen ganske lenge. De er enkle, men også veldig kule! Når det gjelder skjønnhetsprodukter føler jeg at jeg nesten har alt, men en parfyme hadde ikke vært dumt. Pure Poison fra Dior var min «første kjærlighet». For en duft! Jeg håper virkelig julenissen synes jeg har vært snill i år! 

Benedicte Wessel-Holst, journalist/kommentator

Den surrealistiske kokeboka fra Salvador Dalí håper jeg ligger under treet i år. Den er allerede spådd å bli en verdensuksess, førti år etter at den først ble utgitt. Jeg har helt klart for lite stekt påfugl i livet mitt! Ellers håper jeg at en rik onkel i Amerika skal finne denne digitale ønskelisten og tenke at jeg fortjener alt sammen.

LES OGSÅ: 3 glamorøse sminkelooks du må prøve ut denne julen

Malin Gaden, mote- og skjønnhetsansvarlig

Nei, det kommer nok ikke til å ligge en Gucci-veske under juletreet hjemme hos meg i år, men den er for fin til å ikke ha med på denne listen. Det jeg håper kanskje har funnet en plass der derimot, er en fin coffee table book, sminke fra den nye kolleksjonen til Burberry (har så lyst til å teste ut det!), en deilig kasjmirgenser, en ny vinterjakke og et par øredobber. Okei, jeg håper egentlig alt du ser under finner seg en plass under juletreet. Jeg er ingen bokperson, men jeg ELSKER magasiner og kjøper alltid inn en hel haug hver måned. Et abonnement eller et magasin sammen med noe annet fint, er en gave jeg ofte gir til venner og familie!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer