Trend

Dette er luene alle vil ha

Først var det FWSS-luene, nå skal du kle deg i retro 90-tallsluer som Rihanna - kjendisene elsker knallfarger og skatemerket Carhartt.

Dette er luene alle vil ha
Publisert
Sist oppdatert

De enkle angoraluene fra norske FWSS i utallige fargevalg har vært en stor trend denne vinteren.

Kjendiser som Tone Damli og Jenny Skavlan har dukket opp i luen, og bloggentreprenør og moteikon Elin Kling har blogget sin svarte lue ved flere anledninger.

Toppluen har denne sesongen blitt en av de største gatetrendene: artist Rihanna sportet en neongul Carhartt-lue allerede i juni, it-jente og modell Dree Hemingway gikk med en oransje lue på Balmain-visningen i Paris i september og modeller som Cara Delevingne drar ofte luen på til sine avslappede antrekk.

FASHIONISTAER: Motebevisste kvinner som modell Cara Delevingne, Rihanna og modell Dree Hemingway har frontet fargesterke luer. Foto: All Over

MÅ HA

Skatemerket Carhartts lue har nå overtatt stafettpinnen ettter FWSS-hysteriet.

- Luer har aldri vært mer trendy. Kjendisene har kastet seg på luetrenden, og akkurat nå er en oransje 90-tallslue fra Carhartt Workwear det tilbehøret du MÅ ha, sier sjefredaktør i STYLEmag, Celine I. Aagaard.

Toppluen var også å se på catwalken for høsten og vinteren, men i svært ulike versjoner: Lacoste gikk for enkle strikkede luer, mens Marc Jacobs gikk for ganske enorme hodekreasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer