17. Mai

Dette er moteansvarlig Julies 17. mai-favoritter!

STYLEmag-Julie feirer i Hardanger-bunaden før hun skifter til kveldens festantrekk!

Dette er moteansvarlig Julies 17. mai-favoritter!
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan skal du feire nasjonaldagen?

 - 17. mai skal som vanlig feires i Oslo med gode venner. Jeg starter dagen med frokost som alltid er den hyggeligste delen av dagen, spør du meg.

 Deretter liker jeg å ha det nokså åpent og ta dagen litt som den kommer. Planene er litt væravhengig, og jeg skal ikke stikke under stol at jeg synes sol har mye å si for hvor bra 17. mai blir. I år er sjansen større for at feiringen avsluttes med en skikkelig fest siden man har fri dagen etter. Men med hvem, hva og hvor vet jeg ikke ennå!

Dette er moteansvarlig Julies 17. mai-favoritter!

Hvordan ser antrekket ut på 17. mai?

 - Siden det ser ut som at været ikke blir helt topp er jeg ekstra glad for at jeg har bunad! For noen år tilbake fikk jeg endelig bunad, som jeg takket nei til da jeg konfirmerte meg. Der er en Hardanger-bundad, fra hvor min mor kommer fra, og den er veldig fin! Den har perlebrodert bryststykke og brosje og belte i gull. Når det kommer til bunad tenker jeg at "more is more", som er stikk i strid med mitt stil-mantra i hverdagen!

 Blir det fest på kvelden, er det godt mulig jeg skifter ut av bunaden. Jeg liker 17. mai-antrekk bestående av ensfargede eller duse blomster- eller paisleymønstrede kjoler, med en litt stram blazer i kremhvit, marineblå eller svart. Et par hæler, en liten festveske med lang skulderreim og forholdsvis naturlig hår og sminke, og man er good to go!

Shop Julies 17. mai-stil:

Kjole fra Zara, kr 559. Pumps fra Sigerson Morris via my-wardrobe.com, ca. kr 3345. Blazer fra Zara, kr 999. Veske fra Jerome Deryfuss via my-wardrobe.com, ca. kr 4080. 

Les også:

Julies moteblogg

Slik styler du 17. mai-antrekket

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer