Skjønnhetsfavoritter:

Dette er redaksjonens skjønnhetsfavoritter

Her finner du alt fra hårbørster til skrubber!

Foto: Indigital Images/Oslo Runway
Foto: Indigital Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle noen skjønnhetsfavoritter i sminkepungen som vi aldri klarer å gi helt slipp på. Men noen ganger kommer man over noen nye produkter som enten blir byttet ut med et annet, eller som vi bare må få presset inn i den allerede overfylte toalettmappen. Som oftest blir det det siste alternativet.

Men igjen så er det sikkert mange som ønsker å bytte ut alt eller ikke vet helt hva man skal teste ut. Derfor har jeg spurt noen av damene i redaksjonen hva de sverger til! Her finner du alt fra hårbørster til skrubber:

LES OGSÅ: Historien bak Dianas «hevn-kjole»

Benedicte Wessel-Holst, journalist

 1. Babor Age ID Serum Foundation: Denne foundationen imponerer meg rett og slett. Konsistensen er tyntflytende, men resultatet er akkurat passe dekkende, uten å være for matt, og glir «sømløst» inn i huden. Jeg har en tørr og sensitiv hud og reagerer ikke på denne. Du trenger bare noen dråper, og pipetteløsningen er super. Eneste minus er at den er forholdsvis dyr, men jeg opplever den likevel som verdt pengene.

 2. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate: Dette konsentratet brukes under dagkrem og skal gi liv til gusten hud. Det opplever jeg at det gjør! Smidig og nesten litt primer-aktig i konsistensen, supert å bruke før eventuelle lag av serum eller olje, og krem. Fast innslag i min hudpleierutine!

 3. Estelle&Thild Fresh Water Lily Body Butter: Elsker disse rike kroppskremene fra svenske Estelle & Thild. Behagelig duft, effektiv hjelp mot tørr hud og økologisk sertifiserte. Ikke trenger du å blakke deg heller!

 4. Sisley Phyto 4 Ombres: Jeg reager ofte allergisk på øyemakeup, men denne paletten har jeg tålt godt. Skyggene har dessuten en deilig, myk konsistens med perfekt skimmereffekt, og er lette å duse ut, eller smudge til. Prisen er stiv, men kvaliteten strålende – mye bedre enn mange andre kostbare palletter.

 5. Isadora Wonder Nail Choco Chic: Neglelakkene fra Isadora sitter lenge, og har dessuten en bred børste som gjør lakken lett å påføre. En skikkelig budsjettvinner!
BENEDICTES SKJØNNHETSFAVORITTER: Babor Age ID serum foundation, kr 689. Øyeskygge fra Sisley, kr 690. Body Butter fra Estelle & Thild, kr 189. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, kr 425. Neglelakk fra Isadora i fargen Choco Chic, kr 99.
BENEDICTES SKJØNNHETSFAVORITTER: Babor Age ID serum foundation, kr 689. Øyeskygge fra Sisley, kr 690. Body Butter fra Estelle & Thild, kr 189. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, kr 425. Neglelakk fra Isadora i fargen Choco Chic, kr 99. Vis mer
Dette er redaksjonens skjønnhetsfavoritter

Stine Therese Strand, utgavesjef og moteansvarlig for KK-magasinet

 1. Clarins Lipliner Pencil: Jeg har aldri vært fan av lipliner før jeg testet denne fra Clarins. I stedet for å bruke den som en liner rundt kanten, bruker jeg den på hele leppen – da får du en leppefarge som sitter godt og er matt uten å være for tørr. Jeg har den i fargen 05 Roseberry, og synes den er helt perfekt til hverdags.

 2. Oribe Texturizing Spray: Tekstursprayen fra Oribe er den beste jeg har prøvd, men den føles litt for luksuriøs til å kunne bruke fast. Den gir volum og tråhet til håret, noe som gjør at det holder på formen bedre. Og så lukter den nyyydelig!

 3. Max Factor Clump Defy Mascara: Denne maskaraen har jeg brukt i mange år, og har ingen plan om å bytte. Den separerer vippene og, som navnet tilsier, klumper den seg ikke. Jeg liker den harde gummibørsten, men vet noen synes den er litt uvant om de er vant til større og mer bustete kost.

 4. YSL Manifesto L'Elixir (30 ml): Ysl har flere varianter av sin Manifesto-parfyme, men jeg sverger til den som heter L’Elixir. Den er dyp, uten å være for tung og feminin uten å være for søt, synes jeg.

 5. Elixir Niactil: Norske Elixir er uten tvil mitt favorittmerke når det kommer til hudpleie. Hvis jeg skal trekke frem ett produkt fra serien, må det bli Niactil. Den har en gel-aktig konsistens som funker godt både alene og under en annen krem – gjerne med solfaktor. Produktene fra Elixir er kostbare, og ikke de mest visuelle på badehylla, men likevel verdt det! Denne kan brukes både morgen og kveld, og gjør huden jevn og klar.

Malin Gaden, mote- og skjønnhetsansvarlig på KK.no

 1. Isadora Stretch Lash Mascara: Denne maskaranyheten falt så i smak hos meg. Ikke bare påfører den så fint uten å klumpe seg i det hele tatt, men børsten kan også justeres i lengde! I tillegg er prisen så fin, så dersom du ser etter en ny maskara, er denne verdt et forsøk.

 2. Ren Skincare's Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift: I lang tid har denne vært en del av min hudpleierutine. Den behøver ikke brukes hver dag, men bare når du trenger et ekstra løft rundt øynene. Den er frisk og god, og jeg føler den umiddelbart gjør noe med det trøtte trynet mitt tidlig på morgenen - selv om den kun er for øynene.

 3. Sebastian Professional Penetraitt sjampo og balsam: Sjampo og balsam er alltid en utfordring for meg. Jeg har ganske sensitiv hud - og dermed også sensitiv hodebunn, så det skal ikke mye til før jeg klør eller det kommer litt flass. Men denne serien var virkelig en innertier hos meg. Ikke bare slapp jeg både flass og å klø, men håret ble så mykt! Elsker!

 4. YSL Top Secret CC Creme Correcteur Couleur: Jeg har sluttet å bruke foundation etter at jeg fikk teste denne! Det er ikke sånn at den dekker spesielt mye, men den gir huden en veldig fin glød, og siden det er en såkalt «Correcteur Couleur», så hjelper den litt med fargekorrigering. Bare topp det hele med litt concealer og du er klar!

 5. Ghd Paddle Brush: Håret mitt er veldig (og da mener jeg veldig) tjukt og langt. Jeg har prøvd et par hårbørster, blitt anbefalt de dyreste av de dyre, men til slutt måtte jeg ta saken i egne hender. Jeg googlet dermed "best brush for thick hair" og denne kom opp. Den er SÅ god. Håret blir så mykt og den børster gjennom håret mitt! Dere med tjukt hår ved om dette slitet. Pluss: Den er billig!
MALINS SKJØNNHETSFAVORITTER: Isadora Stretch Lash Mascara, kr 179. Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift fra Ren Skincare, kr 549. Sjampo og balsam fra Sebastian Professional, kr 299 og 309. CC-cream fra YSL, kr 475. Ghd Paddle Brush, fra kr 220.
MALINS SKJØNNHETSFAVORITTER: Isadora Stretch Lash Mascara, kr 179. Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift fra Ren Skincare, kr 549. Sjampo og balsam fra Sebastian Professional, kr 299 og 309. CC-cream fra YSL, kr 475. Ghd Paddle Brush, fra kr 220. Vis mer

Ronja Rognmo, deskansvarlig

 1. MAC Matte Lipstick «Chili»: Alle kvinner bør eie en rød leppestift. Selv teller jeg 9 stykk, hvor MAC sin matte leppestift i fargen Chili er en soleklar favoritt. Denne bruker jeg like ofte på jobb som på fest. Den holder seg lenge, føles myk på leppene og fargen er heeeelt nydelig - vi snakker den perfekte rødfargen.

 2. bareMinerals Originals Foundation: Jeg er totalt avhengig av bareMinerals sin Original Foundation. Denne pudder-foundationen er redningen når huden min ikke vil samarbeide. Den har perfekt dekkevne og gir en silkemyk finish, samtidig som den ikke føles som en «maske»- slik flytende foundationer ofte gjør. Jeg er superfornøyd med dette produktet, og kommer nok til å bruke det i mange år.
 3. Giorgio Armani Sunrise Bronze & Highlight: Det som er så bra med denne er at du får en fin, solkysset hud i stedet for et mer oransje uttrykk. Noen solpudder har en tendens til å gi fra seg den fargen, men det gjør ikke denne. Det er highlighter her også, så om du har en mindre børste kan du også fint bruke de ulike nyansene i pudderet på ulike områder av ansiktet.

 4. Wella Oil Reflections: Jeg vasker ofte håret om kvelden, noe som resulterer i krusete lokker når jeg våkner. Men da er denne oljen her redningen! Et par dråper er alt som skal til. Den lukter FANTASTISK og gjør håret silkemykt. Jeg er superhappy med den!

 5. Dermalogica Skin Hydrating Masque: En god ansiktsmaske er et must. Her sverger jeg til Dermalogica sin Skin Hydrating Masque. Den gir nytt liv til trøtt og fuktfattig hud, noe jeg sliter MYE med på denne tiden av året. Jeg pleier å slenge den på før jeg legger meg, og voilà: huden min er som ny når jeg våkner.
RONJAS SKJØNNHETSFAVORITTER: Leppestift fra MAC, kr 185. Pudderfoundation fra bareMinerals, kr 280. Bronzer fra Giorgio Armani (sunrise palette), kr 690. Wella Oil Reflections, kr 289. Dermalogica Skin Hydrating Masque, kr 519.
RONJAS SKJØNNHETSFAVORITTER: Leppestift fra MAC, kr 185. Pudderfoundation fra bareMinerals, kr 280. Bronzer fra Giorgio Armani (sunrise palette), kr 690. Wella Oil Reflections, kr 289. Dermalogica Skin Hydrating Masque, kr 519. Vis mer

Malini Gaare Bjørnstad, showbiz- og kongeansvarlig

 1. H&M Eyebrow Pencil: Altså, jeg har prøvd my share of brynspenner og bryn-pomader, men denne er helt gull! Jeg har fått flere kommentarer på at det ser ut som jeg har fikset brynene i salong. Hehe, neida! Har bare tegnet på litt greier før jobb. Den sitter godt og er lett å påføre. Praktisk børste følger også med.

 2. L'Oreal Color Riche Matte Lipstick: Jeg er blitt helt bitt av leppestift-basillen og føler meg helt naken de dagene jeg ikke bruker leppestift! Jeg elsker L'Oréal sin Color Riche Matte-serie fordi leppestiften er nettopp matt. Jeg synes nemlig at den matte effekten gir et litt mer fresht uttrykk enn de andre variantene. Leppestiften holder seg godt gjennom dagen, selv for meg som drikker masse kaffe. Min personlige favoritt på fargefronten er «463 Plum Tuxedo». Smask!

 3. Karmameju Calm Balm: Denne balmen funker på alt! På tørre lepper, gnagsår, strekkmerker og arr – og jeg har til og med hørt at noen bruker den på babyen sin sånn at de ikke skal få bleie-sår. Lukter spa, og det er jo ikke dumt!

 4. BeautyLash Eyelash Booster: Jeg har ALDRI hatt trua på vippeserum, men etter at jeg prøvde denne varianten fra Beautylash er jeg helt bergtatt! Faktisk så bergtatt at jeg har droppet å sette på falske vipper som jeg pleide å gjøre i salong hver tredje uke før. Jeg har sett betydelig forandring etter at jeg begynte å bruke vippeserumet, og de lover at du etter 6 uker ser stor forskjell. Kan backe dem på det! Det er superenkelt å påføre serumet, og det svir ikke i øynene, til tross for at du påfører dem rett på vippene. Brukes hver kveld før leggetid!

 5. Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub: Denne scruben er et must å ha i dusjen! Ikke bare lukter den godt, men den etterlater kroppen silkemyk! Jeg vet det er klisjé å bruke det ordet, men du blir faktisk silkemyk i mange dager etterpå. Man trenger faktisk egentlig ikke å bruke bodylotion etter å ha brukt scruben, fordi den inneholder litt olje også som gjør at man ikke blir tørr. Tips: bruk den etter at du har shavet deg!
MALINIS SKJØNNHETSFAVORITTER: Øyenbrynspenn fra H&M, kr 80. Leppestift fra L'Oreal, kr 129. Leppebalm fra Karmameju, kr 220. Vippeserum fra BeautyLash, kr 1398. The Ritual of Sakura skrubb fra Rituals, kr 195.
MALINIS SKJØNNHETSFAVORITTER: Øyenbrynspenn fra H&M, kr 80. Leppestift fra L'Oreal, kr 129. Leppebalm fra Karmameju, kr 220. Vippeserum fra BeautyLash, kr 1398. The Ritual of Sakura skrubb fra Rituals, kr 195. Vis mer

Mina Helene Knudsen, SoMe-ansvarlig

 1. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette: Denne øyeskyggen har en nydelig tekstur, er lett å jobbe med og den holder hele dagen. Fargenyansene passer like bra til en hverdagslook, som til en kveld på byen. Ja, jeg er hekta!
 2. GloMinerals gloPressed Base Powder Foundation: Det er det perfekte pudderet, som både dekker og matter ned – uten at du blir tørr!
 3. H&M Matte Top Coat: Høsten sniker seg innpå oss og med det er jeg tilbake til mørke farger på neglene mine. En absolutt favoritt er da den matte top coat-en! Det gir neglene en litt annen finish som er litt mer rocka! Her er det bare å leke seg med ulike farger!
 4. Sebastian Professional Texture Maker: Når det kommer til håret mitt har jeg endelig funnet en teksturspray som er helt perfekt! Denne gir håret hold, samtidig som den er matt, noe som er midt i blinken for meg – og dere som ofte sliter med fett hår. I tillegg er det lett å forme og style håret akkurat som du vil ha det. Det hjelper også at prisen ikke er ruinerer lommeboka!
 5. Elizabeth Arden White Tea Body Lotion: Jeg var ganske mettet av body lotion-klassikeren Green Tea til Elizabeth Arden i sommer, men heldigvis kom jeg over en ny variant – nemlig White Tea, som jeg falt pladask for! Den gir fuktighet til huden, er lett å påføre og lukter rent og deilig.
MINA HELENE KNUDSEN: Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette, kr 450. Pudder fra GloMinerals, kr 429. Matt top coat fra H&M, kr 60. Sebastian Professional Texture Maker, fra kr 170. Elizabeth Arden White Tea Body Cream, kr 225.
MINA HELENE KNUDSEN: Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette, kr 450. Pudder fra GloMinerals, kr 429. Matt top coat fra H&M, kr 60. Sebastian Professional Texture Maker, fra kr 170. Elizabeth Arden White Tea Body Cream, kr 225. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer