Sko

Dette er sesongens heteste skotrender

Sandaler, mules, slip-ons, cut out og stropper. Sesongens skotrender strekker seg fra det supersexy til det "styggpene". Her er vårens heteste skotrender!

Dette er sesongens heteste skotrender
Publisert
Sist oppdatert

SANDALER: De klassiske sandalene gjorde sitt store comeback på motebildet i fjor sommer etter å ha vært en uting for motefrelste helt siden 90-tallet. Sandalene har blitt chice igjen, og er et must have i vårens skogarderobe. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Shop skoene:

Sandaler med metallisk stropp og hvit såle fra Zara, kr 599. Svart sandal i skinn fra Givenchy via mytheresa.com, ca. kr. 5 570.

STROPPER: Tenk sexy gladiator og se etter sandaletter med stroppe-detaljer og høye hæler når du skal gå til innkjøp av vårens partysko. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com.

Shop skoene:

Nude sandaletter med stroppedetaljer fra Zara, kr 559. Svarte og hvite sandaletter fra 3.1 Phillip Lim via my-wardrobe.com, ca. kr 4360.

PLATÅ: Tykke og grove platå-såler som minner om bildekk er populært både på mokasiner, sandaler og loafers denne våren. Foto: Produsentene, Asos.com.

Shop skoene:

Hvite mokasiner fra Zara, kr 959. Svarte sandaler fra Asos Collection via asos.com, ca. kr 495.

Les også: Her gjør du de beste skokuppene på nett

MULES: 90-tallstrenden med såkalte "mules" er tilbake for fullt denne sesongen, og er absolutt noe av det heteste du kan ha på føttene akkurat nå og gjennom hele våren og sommeren. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer