Skjørt

Dette er skjørtet du skal satse på nå!

Tenk volum, ballerina og struttende Chanel- og Céline-inspirerte skjørt når du skal kle deg til fest. Her er våre favoritter og stiltips!

Dette er skjørtet du skal satse på nå!
Publisert
Sist oppdatert
Dette er skjørtet du skal satse på nå!

SHOP SKJØRTENE: Prikkete skjørt fra Chloé, kr 6570. Mørkt skjørt fra Samøe & Samsøe, kr 799. Hvitt skjørt fra Indiska, kr 349. Svart skjørt med utskjæringer fra H&M, kr 599. Rutete skjørt fra Alice + Olivia, kr 2480. Skinnskjørt fra Epilogue, kr 2900. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Slik bruker STYLEmag-Stella skjørt med A-form

STILTIPS:

Skjørtene skal være i A-form og jo mer det strutter, jo bedre. Skjørtelengden går fra over kneet til midt på leggen. Bruk skjørtene til fest med pumps eller ankelstøvletter og til hverdags med ullstrømper og leggsokker sammen. Gå for skjørt i materialer som skinn og silke, som du kombinerer med andre delikate plagg, som en silketopp med tynne spagettistropper eller en kort blazer på fest. Til hverdags kan du kombiner de fine kvalitetene i skjørtet med grovere materialer som ull og saueskinn.

Les også: Slik bruker du festsesongens kjoler til hverdags

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer