Balenciaga

Dette er skoene «alle» skal ha nå

Balenciaga har gjort det igjen!

BALENCIAGA: Motehusets nye mules har blitt svært så populære på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @tamumcpherson @pernilleteisbaek @polliani
BALENCIAGA: Motehusets nye mules har blitt svært så populære på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @tamumcpherson @pernilleteisbaek @polliani Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert fått med det de superhøye, elastiske, fargerike støvlettene Balenciaga presenterte under sin vår/sommer 2017-visning. Det var blant annet norske Jenny Sinkaberg som var modell under visningen (les intervju her). Skoene hun og de andre modellene hadde på seg var svært så iøynefallende, og vi har sett at flere fashionistaer har gått til innkjøp av skoene i både høye og lave varianter, med eller uten print.

Balenciaga har fått spesielt mye oppmerksomhet den siste tiden etter at de lanserte en stor blå veske til 20 000 kroner. Hvorfor har den fått så mye plass i media, spør du? Vesken ligner nemlig på Ikeas blå «Frakta»-pose til 5 kroner. Vi måtte selvsagt høre med Ikea om hva de syns om «kopieringen» og Gudrun Lægreid, senior kommunikasjonsrådgiver i Ikea, sier det hele har vært svært så moro for dem.

- Vi syns det er både smigrende og moro at våre kunder blir inspirert av våre produkter til å være kreative.

- Tror dere Balenciaga hadde deres pose i tankene da de designet sin egen variant?

- Det er umulig for meg å si, men «Frakta» har vært i sortimentet vårt lenge og vi selger rundt 62 millioner poser på verdensbasis hvert år, så mange jo sett posen før hvert fall, sier Lægreid.

LES OGSÅ: Produktene som er blitt laget etter Balenciagas Ikea-kopiering

Populære sko

Men nå var det ikke først og fremst vesken deres vi skulle snakke om. Nei, det har seg nemlig sånn at Balenciaga har tatt sine fargerike, trendy støvletter og gjort dem om til mules - en av sesongens hotteste sko. Den siste tiden har vi sett at flere damer på Instagram har gått til innkjøp av de lekre skoene, men det har sin pris. På Barney's selges skoene til nesten 5500 kroner. 

Skoene er lav på hælen, men like fargesterk som de høye variantene Balenciaga tidligere har presentert. Det som ofte kjennetegner mules er at de er åpne bak, altså de har ingen hæl. Skoene har også blitt utsmykket med en sløyfe oppe på den spisse tuppen.

LES OGSÅ: 6 store motehus som har mistet designerne sine det siste året
LES OGSÅ: H&M avslører sitt neste designsamarbeid!
LES OGSÅ: Disse butikkene åpner i Oslo (Balenciaga er blant de mange)

soulmates

Et innlegg delt av Elina Grothèn (@elinagrothen)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer