Hårtrend 2023

Dette er sommerens mest populære frisyre

Uanstrengt og naturlig er stikkordene.

HÅRTREND 2023: Hailey Bieber kaster seg raskt over de nyeste trendene. FOTO: Skjermdump Instagram/@haileybieber
HÅRTREND 2023: Hailey Bieber kaster seg raskt over de nyeste trendene. FOTO: Skjermdump Instagram/@haileybieber Vis mer
Publisert

Trendene endrer seg etter sesong, og det gjelder også hårtrendene. KK har tidligere skrevet om sommerens hotteste bølger - mermaid waves og hvordan du oppnår best resultat.

Det frisør Sindre Helgesen ved Haux tydelig har lagt merke til, er at folk nå tør å ha det litt mer gøy med håret sitt i større grad enn tidligere. Kundene tør å gjøre noe annet enn hva de er vant med, og det er litt av hvert for enhver smak i trendbildet.

- Det er ganske god variasjon i sommerens trender. Og jeg ser at folk synes det er gøy. For ti år siden var kundene for eksempel redde for 90-tallet og det oppklipte, men det har snudd.

Blankt og sunt hår

Da KK på tampen av fjoråret tok kontakt med frisør Anniken Bergelien, spådde hun blant annet at det blanke og sunne håret ville trende det kommende året.

Nå som vi er halvveis gjennom året, og allerede godt i gang med sommeren, kan Helgesen bekrefte at det blanke håret står sterkt i sommersesongen.

- Jeg ser mye blankt og sunt hår. Det henger nok sammen med at man gjør minimale fargeendringer, sier han til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer