Sminke og hudpleie:

Dette er sommerens mest populære skjønnhetsprodukt

Kalles leppestiftens svar på joggetøy.

SOMMERKLARE LEPPER: Hybriden leppestift/gloss/leppepomade er alt-i-ett-produktet du trenger. FOTO: Glossier
SOMMERKLARE LEPPER: Hybriden leppestift/gloss/leppepomade er alt-i-ett-produktet du trenger. FOTO: Glossier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe helt spesielt med alt-i-ett-produkter. Appellen er åpenbar: Alt som er tidsbesparende er i utgangspunktet topp. Det samme er færre produkter, mindre produksjon og emballasje.

De siste par årene har trenden for alvor fått fotfeste også i skjønnhetstverdenen der såkalte hybrid-produkter nå står sterkt.

En trend er makeup med hudpleiende egenskaper som BB- og CC-krem, mineralmakeup og andre sminkeprodukter som pleier huden.

Kanskje ikke så rart da at et av sommerens mest populære skjønnhetsprodukter spås å være en hybrid mellom leppestift, gloss og balm som både gir farge, glans og som pleier huden på leppene.

Loungewear for leppene

Flere aktører slipper sine egne varianter av dette produktet nå.

Blant dem er kultmerket Glossier (som dessverre fortsatt er vanskelig å få tak i i Norge) og deres Ultralip. Den skal være så behagelig å ha på at produsenten kaller den for leppestiftens svar på joggetøy. Og kanskje er det nettopp det vi trenger når vi nå sakte, men sikkert kryper ut av koronadvalen. For la oss være helt ærlige: Leppestift er jo ikke akkurat det skjønnhetsproduktet vi har sverget til det siste halvannet året med ansiktet godt begravd i munnbindet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer