Selvbruning

Dette er stjernenes hemmelige brun-uten-sol-triks

Jevn og naturlig farge som holder lenge. Deilig sjokoladeduft og kun naturlige ingredienser. Dette er Hollywood-stjernenes selvbruningsfavoritt.

Farge og glød - uansett alder. Megan Fox og Kristen Davis avslører sin brun-uten-sol-hemmelighet. Foto: Scanpix
Farge og glød - uansett alder. Megan Fox og Kristen Davis avslører sin brun-uten-sol-hemmelighet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra Megan Fox og tidligere Spice Girls-stjerne Geri Halliwell til Sex og Singelliv-skuepiller Kristen Davis. Alle elsker de det Los Angeles-baserte økologiske selvbruningsmerket Chocolate Sun. Produktene, som er utviklet av en av Amerikas mest kjente spray-tan-eksperter har høstet knallgode kritikker i magasiner verden over, og skal gi en jevn og naturlig farge som holder lenge. Spesielt god skal serien være for de med sensitiv hud, som gjerne reagerer på brun-uten-sol-produkter.

Dette er stjernenes hemmelige brun-uten-sol-triks

Sunless tanning gel for ansiktet består av 94% økologiske ingredienser. Kr 359 via Pureskin.no. Sunless tanning cream for kroppen, kr 429 via Pureskin.no

- Jeg får utslett av selbruningskremer, men nå har jeg funnet en genial, økologisk selvbruner som heter Chocolate Sun. Det er en fantastisk krem som lukter sjokolade og gir en jevn farge, har Kristin Davis uttalt om produktet.

Les også: Ikke påfør selvbruning med hendene

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer