17. Mai

Dette er STYLEmag-Stellas 17. mai-antrekk!

Stella går for et elegant og feminint antrekk med en avslappet vri på 17. mai. Få hennes stiltips og kopier looken her.

Dette er STYLEmag-Stellas 17. mai-antrekk!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg har alltid pleid å være ganske avslappet og casual på 17. mai, men i år prøver jeg meg på en ny og elegant stil i nude, stroppeløs kjole med struttende skjørt, høye pumps og en ikonisk clutch fra Bottega Veneta. Likevel må jeg tone looken litt ned ved å ha en oversized skjorte over kjolen og maskuline solbriller, slik at jeg fortsatt holder meg litt tro til min egen stil.

Les også: Slik styler STYLEmga-Nathalie seg på nasjonaldagen

Dette er STYLEmag-Stellas 17. mai-antrekk!

17. MAI-ANTREKK: Klassisk og feminin med avslappet vri på 17. mai. Foto: Produsentene, Bottegaveneta.com.

Les også: 11 festkjoler på budsjett

- Å balansere et antrekk ved å tilføre uventede elementer, som en oversized skjorte til en figursydd og feminin kjole, gjør antrekket mer spennende og dynamisk, og er et godt knep for å ikke falle i "over match"-fella. En bikerinspirert skinnjakke eller røffe boots er også fine elementer å style den feminine kjolen med, tipser Stella. 

Shop stilen:

Kjole fra H&M, kr 599. Skjorte fra H&M, kr 349. Clutch fra Bottega Veneta, ca. kr 13 655. Solbriller fra Oxydo, kr 1035. Pumps fra Zara, kr 799.

Les også: Slik styler du den oversized skjorten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer