Hedda Skoug

Dette er stylist Hedda Skougs nøkkelplagg

Stylist og STYLEmag-blogger Hedda Skoug viser sitt nøkkelplagg for denne høsten, og gir sine stiltips om hvordan hun styler det!

Dette er stylist Hedda Skougs nøkkelplagg
Publisert
Sist oppdatert

Hedda har valgt den kamelfargede kåpen som sitt nøkkelplagg for høstsesongen. Hun styler det med skinnskjørt, kul caps og fargesterke pumps!

Hvorfor valgte du akkurat dette plagget?

- Fordi denne kåpen er veldig fresh! Den er varm og myk, og kler de aller fleste stiler og tilfører det lille ekstra. Det er viktig for meg at den er kamelfarget og ikke beige, og jeg elsker kombinasjonen av rødt og leopard mot kamelfargen. Kåpen er perfekt å smyge seg inn i, og det er ikke så farlig hva man har under for det synes ikke uansett!

Hvordan kan den styles på andre måter?

 - Mulighetene er mange. jeg synes at kombinasjonen av den kamelfargede kåpen og denim er nydelig. Superslitte jeans gjør looken mer oppdatert. Jeg bruker den ofte med caps eller lue, og gjerne med en hettegenser under.

Hvordan vil du kle deg i høst?

- Jeg er veldig "street" om dagen, kan jeg røpe. jeg liker å mikse elementer av hip hop i min nokså feminine garderobe. Jeg kommer til å mikse løst og trangt og feminint og maskulint. Det er alle motsetningene som gjør looken kul!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer