Escada

Dette er supermodellens merkelige besettelse

Toppmodellen Bar Rafaeli forteller om sine hverdager utenom modellyrket og avslører en av sine merkelige besettelser.

Dette er supermodellens merkelige besettelse
Publisert
Sist oppdatert

Den 28 år gamle modellen fra Israel har prydet coveret av Sport Illustrated, noe som er ansett som en bragd i modellbransjen, hun har vært sammen med stjerneskuespilleren og jentefuten Leonardo DiCarprio, gjort suksess som skuespiller og startet sitt eget undertøysmerke Under.me. 

De siste tre årene har skjønnheten også frontet Escadas duftlinje Especially Escada Elixir. Nå forteller hun om sine hverdager utenom modellyrket, og avslører sin merkelige besettelse.

Les også: Duft som Blake Liveley

Dette er supermodellens merkelige besettelse

STJERNEPAR: Bar og Leonardo var sammen en periode fra 2007. Det skal angivelig ha blitt slutt da Leo ikke var klar til å slå seg til ro. Foto: All Over.

Mange jenter får sminketips fra mødrene sine. Gjelder dette for deg også?

 - Det var ikke akkurat et tips, men moren min er kjent for den blå eyelineren sin. Hun elsker å bruke en kjempesterk, blå eyeliner. Nå ser jeg at flere folk prøver seg på fargede eyelinere, men mamma har brukt det i evigheter. jeg har begynt å bruke blå eyeliner på våtkanten nå, og liker det!

Har du noen spesielle duftminner eller følelser forbundet med spesielle dufter?

  - Klesvask! Jeg er helt besatt, bare spør vennene mine. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å vaske alle klærne mine sånn at de lukter som meg. Jeg prøver å alltid finne de nyeste og beste vaskemindlene. Jeg er helt besatt, det er grusomt!

Hva gjør du de dagene du ikke har modelloppdrag?

 - Hvis det er en dag med godt vær, spesielt i New York, pleier jeg å sykle rundt i byen. Hvis jeg er i Israel drar jeg på stranden, spiser lunsj med venner, og drar på kino. Hvis været ikke er så fint. liker jeg å invitere venner hjem til meg, se på film inne eller lese en bok.

Hvordan føles det å være ansiktet til Especially Escada Elixir-duftene?

 - De ssite tre årene med Especially Escada har vært vært helt fantastisk. Jeg har alltid elsket Escada, så det føles veldig naturlig for meg å representere disse duftene rundt i verden. Jeg likte spesielt godt å få delta på Especially Escada Elixir-eventet i Istanbul!

Les også: I høst skal du dufte som bær og blomster

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer