Escada

Dette er supermodellens merkelige besettelse

Toppmodellen Bar Rafaeli forteller om sine hverdager utenom modellyrket og avslører en av sine merkelige besettelser.

Dette er supermodellens merkelige besettelse
Publisert
Sist oppdatert

Den 28 år gamle modellen fra Israel har prydet coveret av Sport Illustrated, noe som er ansett som en bragd i modellbransjen, hun har vært sammen med stjerneskuespilleren og jentefuten Leonardo DiCarprio, gjort suksess som skuespiller og startet sitt eget undertøysmerke Under.me. 

De siste tre årene har skjønnheten også frontet Escadas duftlinje Especially Escada Elixir. Nå forteller hun om sine hverdager utenom modellyrket, og avslører sin merkelige besettelse.

Les også: Duft som Blake Liveley

STJERNEPAR: Bar og Leonardo var sammen en periode fra 2007. Det skal angivelig ha blitt slutt da Leo ikke var klar til å slå seg til ro. Foto: All Over.

Mange jenter får sminketips fra mødrene sine. Gjelder dette for deg også?

 - Det var ikke akkurat et tips, men moren min er kjent for den blå eyelineren sin. Hun elsker å bruke en kjempesterk, blå eyeliner. Nå ser jeg at flere folk prøver seg på fargede eyelinere, men mamma har brukt det i evigheter. jeg har begynt å bruke blå eyeliner på våtkanten nå, og liker det!

Har du noen spesielle duftminner eller følelser forbundet med spesielle dufter?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer