Tone Damli

Dette er Tones nye Idol-stylist!

- Hun kler å være litt røffere, men samtidig feminin.

Dette er Tones nye Idol-stylist!
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært butikkeier for klesbutikken Carpe Diem i 9 år, sluttet STYLEmag-blogger Line  Langmo for å fortsette å jobbe med klær, men denne gangen som stylist.

 - Styling var det jeg hadde jobbet med, og jeg hadde allerede en fot innenfor i bransjen. At jeg nå jobber frilans har åpnet mange dører, og jeg synes jeg har verdens morsomste jobb, har Line tidligere sagt. Hun hadde rett, og nå har hun fått jobben som stylist for Tone Damli i den nyeste sesongen av Idol på TV 2.

TONES NYE STYLIST: Line har jobbet med mote siden 2002, og har de siste årene jobbet som frilans-stylist. Nå tar Line på seg ansvaret for Tone Damlis antrekk under TV2-programmet Idol. Foto: Linelangmo.com

Les også: 30 spørsmål til STYLEmag-blogger Line Langmo

Du har jobbet med en rekke profilerte damer tidligere, har du noen tanker om hvordan du vil style Tone?

 - Det stemmer at jeg har jobbet og jobber med andre profilerte personer. Tone er veldig flink til å kle seg selv, og er en drøm å style. Jeg synes hun kler å være litt røffere, men samtidig feminin. Det er viktig å få frem personligheten hennes, men samtidig utfordre litt i forhold til hva hun kunne tatt på seg til hverdags.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer