Top Model Norge

Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Den nye sesongen av Top Model Norge ruller over TV-skjermene på TV3 i høst. Her er de 14 jentene som skal konkurrere om tittelen som Norges nye toppmodell!

16. september er det duket for ny sesong av Top Model Norge, konkurransen hvor 14 unge jenter skal gå gjennom en rekke konkurranser og fotoopptak i håp om å til slutt ende opp med tittelen som Norges nye supermodell. Les under for å bli kjent med jentene som alle er mellom 18 og 24 år.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Ine Merethe Ripsrud, 21 år fra Elverum

Ine er tannlegestudent, og har drømt om å bli modell siden hun var 13 år gammel. Hun har øvd foran speilet i årevis, men har lite reell erfaring. Hun har samboer og beskriver seg selv som en familiejente. Hun er energisk og ikke redd for å si hva hun mener, og tar ofte del i diskusjoner.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Celina-Therece Honningsvåg, 20 år fra Hamar

Hun kommer opprinnelig fra en gård i Hamar, men bor nå i Oslo hvor hun tar opp får slik at hun kan på veterinærstudiene. Hun er personlig kristen, og har en aktiv fritid med westernridning, dans, jobb og trening. Hun liker også ekstremsport som rappellering, isbading og klatring. Hun beskriver seg selv som en positiv jente.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Elise Finnanger, 18 år fra Oslo

Elise går på videregående i Oslo, og drømmen er å stikke av med førsteplassen i Top Model Norge, slik at hun kan leve av å være modell. Hun har allerede vært i et modellbyrå i to år. Hun er ikke vant til å få alt hun peker på, og tilpasser seg omgivelsene og blir venner med de fleste.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Ayla Svenke, 18 år fra Kongsberg

Ayla driver med sang og skuespill både på skolen og i fritiden. Hun har hatt hovedrollen i en teateroppsetning, vært med i den musikkvideo med Erik og Kriss, og hatt en birolle i den kinoaktuelle filmen Pornopung. Hun går på videregående, og har aldri hatt særlig mange jentevenner, men er ikke redd for å si sin mening!

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Marlen Fjelstad, 18 år fra Halden

Maren går på videregående og bor hos besteforeldrene i Halden. Hun tar modelloppdrag ved siden av skolen, og har ganske mye erfaring. Hun elsker oppmerksomhet og er ikke redd for å vise hvem hun er.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Amalie Henden, 19 år fra Søgne utenfor Kristiansand

Amalie har reist mye rundt i verden, og elsker å oppleve nye kulturer og mennesker. Hun har alltid hatt en drøm om å bli modell, men har lite erfaring. Hun ønsker også å hjelpe de som ikke er så godt stilt, og hun håper hun kan være et forbilde for andre.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Ingebjørg Strand Lende, 18 år fra Sandnes

Ingebjørg har en stor lidenskap for modellyrket. Hun synes det er fascinerende at man en kort stund kan bli en annen foran kamera, og har i flere år øvd på hvilke uttrykk hun kan bruke i bilder. Hun har litt erfaring, og ønsker seg en jobb i modellyrket. Hun vil bli en av de beste modellene, og beskriver seg som utålmodig.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Amalie Raa, 19 år fra Bergen

Amalie kommer fra en storfamilie, og har alltid drømt om en karriere som modell. Hun driver med piano, dans og teater, og har vil ikke leve et typisk A4-liv. Hun har allerede blitt oppdaget av et Oslo-basert modellbyrå, og har litt erfaring. Hun karakteriseres som en tøff guttejente.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Frida Børli Solaker, 20 år fra Valsnesfjord

Frida bor for tiden i Trondheim, hvor hun studerer journalistikk og jobber i radio. Hun kommer fra Valsnesfjord. Hun er låtskriver og beskriver seg som kreativ. I tillegg er hun gitarist og vokalist i et band, og har koret for artister på festivaler og i "Det store korslaget" på TV2.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Sunniva Veliz Pedersen, 18 år fra Larvik

Sunniva elsker mote. Hun planlegger å studere i New York og Milano når hun er ferdig med videregående skole. Hun blogger og har litt modellerfaring. Hun er vant til at folk har sterke meninger om henne, og mener at dette har gjort henne sterk. Hun beskriver seg som fokusert og ambisiøs.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Kristina Hansen, 24 år fra Lofoten, bor i Oslo

Fjorten år gammel flyttet Kristina til Lofoten etter å ha vokst opp i Hviterussland. Hun har nettopp fått en bachelor-grad i økonomi og administrasjon, og hun tok sitt første modellkurs som bare 12 år gammel. Nå ønsker hun å leve av modellyrket. Dette er en av grunnene til at hun flyttet til Oslo sammen med samboeren til Oslo.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Rachana Nekså, 22 år fra Oslo

Da hun var ett år gammel ble Rachana adoptert fra India, og har vokst opp på Kjelsås i Oslo sammen med søsteren som også er adoptert. Til tross for relativt lang erfaring som modell, mener hun det er vanskelig å slå igjennom i Norge med utenlandsk bakgrunn, og ønsker å hevde seg i Top Model Norge.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Lovise Helvig, 19 år fra Sandnes

Lovise har vært modell for skoleprosjekter og fotografistudenter, men nå ønsker hun å prøve seg på rett! Hun beskriver seg som målbevisst, arbeidsom og konkurranseinnstilt, og vil gjøre hva som helst for å lykkes. Hun er utdannet interiørkonsulent, tar et fjerde år på skolen og jobber i skobutikk. Hun er perfeksjonist og kan være litt hårsår.

image: Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Malin Ludvigsen, 18 år fra Stavanger

Malin liker å feste sammen med venner, er litt skolelei og nyter å være singel. Hun ønsker å bli psykolog og tar noen ekstra fag. Ved siden av studiene jobber hun som butikkassistent. Hun har tatt noen modellkurs tideligere, og håper at deltagelsen i Top Model Norge åpner dører for henne.