Top Model Norge

Dette er Top Model Norge-deltakerne!

Den nye sesongen av Top Model Norge ruller over TV-skjermene på TV3 i høst. Her er de 14 jentene som skal konkurrere om tittelen som Norges nye toppmodell!

Dette er Top Model Norge-deltakerne!
Publisert
Sist oppdatert

16. september er det duket for ny sesong av Top Model Norge, konkurransen hvor 14 unge jenter skal gå gjennom en rekke konkurranser og fotoopptak i håp om å til slutt ende opp med tittelen som Norges nye supermodell. Les under for å bli kjent med jentene som alle er mellom 18 og 24 år.

Ine Merethe Ripsrud, 21 år fra Elverum

Ine er tannlegestudent, og har drømt om å bli modell siden hun var 13 år gammel. Hun har øvd foran speilet i årevis, men har lite reell erfaring. Hun har samboer og beskriver seg selv som en familiejente. Hun er energisk og ikke redd for å si hva hun mener, og tar ofte del i diskusjoner.

Celina-Therece Honningsvåg, 20 år fra Hamar

Hun kommer opprinnelig fra en gård i Hamar, men bor nå i Oslo hvor hun tar opp får slik at hun kan på veterinærstudiene. Hun er personlig kristen, og har en aktiv fritid med westernridning, dans, jobb og trening. Hun liker også ekstremsport som rappellering, isbading og klatring. Hun beskriver seg selv som en positiv jente.

Elise Finnanger, 18 år fra Oslo

Elise går på videregående i Oslo, og drømmen er å stikke av med førsteplassen i Top Model Norge, slik at hun kan leve av å være modell. Hun har allerede vært i et modellbyrå i to år. Hun er ikke vant til å få alt hun peker på, og tilpasser seg omgivelsene og blir venner med de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer