Bik Bok By Mary-kate & Ashley Olsen

Dette er våre favoritter fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon

Olsen-tvillingene er i Oslo i dag for å lansere sin kolleksjon for Bik Bok. Vi har sniktittet på kolleksjonen og har funnet våre favoritter. Se dem her!

Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik er Mary-Kate og Ashleys kolleksjon for Bik Bok

Dette er våre favoritter fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon

CELINES FAVORITT: Sjefredaktør Celine I. Aagaard forelsket seg i kolleksjonens tøffeste jakke. Foto: Stella Vaage.

  - Jeg får aldri nok skinnjakker og dette er en helt perfekt bikerjakke med mykt lammeskinn og fine detaljer! Jeg elsker også basic-plaggene, singlettene, den hvite genseren og rutete skjorten. Jeg ble dog ikke blåst av banen kolleksjonen, sier Celine.

Les også: Bli inspirert av Celines helhvite antrekk

Dette er våre favoritter fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon

MARIS FAVORITT: STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim falt for jeansen i grunge-stil. Foto: Stella Vaage.

  - Superfin (og stretchy) jeans med kul vask som er akkurat passe høy på midjen. Denne buksen er allsidig og detaljene gjør den bittelitt rock’n'roll, og det liker jeg godt. Jeg vil style den med skjortebluser eller myke strikkegensere og boots i hverdagen, og pynte den opp med pumps og blazer når jeg skal ut å svinse og svanse, sier Mari.

Les også: Slik styler du jersey på jersey

Dette er våre favoritter fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon

STELLAS FAVORITT: Webansvarlig Stella Vaage har lenge vært på jakt etter den perfekte pysj-drakten. Foto: Celine I. Aagaard, Stella Vaage.

  - Jeg alltid hatt lyst til å prøve meg ut i pysj-drakten, men aldri helt turt det. Denne er passe nedtonet uten mønster og mye som skjer. De andre jentene i redaksjonen spurte om jeg ikke hadde følt at jeg gikk ut i pysjen, men med spisse pumps og en fin torsolette-topp under tror jeg hadde jeg hadde klart å dra i land stilen, sier Stella.

Les også: Stella klær seg i skjørt med A-form for en feminin silhuett

Dette er våre favoritter fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon

THEAS FAVORITT: Redaksjonsassistent Thea Roll Rakeng elsker strikkegensere, og denne fra Bik Bok by Mary-Kate & Ashley Olsen falt i smak. Foto: Stella Vaage.

 - Jeg elsker store ullgensere, og denne hadde både perfekt farge og strikkemønster! Den skal styles med en svart skinnbukse, boots og yndlingsvesken min fra Céline. Kolleksjonen inneholdt også en kortere strikkegenser i off-white med samme mønster, som jeg også likte veldig godt. Gleder meg til det kommer i butikk, forteller Thea.

Les også: Slik bruker Thea strikkegenseren som et sommerplagg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer