Salg

Dette er våre salgstips

Slik unngår du ordentlige bommerter i disse hektiske salgstider.

Dette er våre salgstips
Publisert
Sist oppdatert

Salg, salg og mer salg.

Det er godt mulig å gjøre reale kupp når salget dukker opp i januar. Her er våre tips til hva du bør satse på, og hvilke ting du bør droppe.

- Sats på gode kvaliteter: bomull, silke og ull holder seg år etter år hvis du tar godt vare på det.

- Ikke la deg forføre av et deilig stoff heller: liker du ikke v-halser liker du det mest sannsynlig ikke selv om genseren er på 50 % salg. Hold deg til snitt du vet du liker.

- Dropp trendplaggene alle ruslet rundt i for tre måneder siden: mest sannsynlig blir plagget bare hengende i skapet.

- Bluser og skjorter er gode helårsplagg: De funker like godt sommer som vinter.

- Kåper og yttertøy kan være gode investeringer å gjøre på salg. Du kan få en kul skinnjakke til en brøkdel av original pris eller en stilig kåpe i ull som kan brukes sesong etter sesong.

- Gå for basisplagg i nøytrale toner som svart og hvitt.

- Vintersko kan brukes i flere måneder selv om det er salg på dem nå - gå for et par med mykt og varmt for.

- Husk at luksuriøse butikker og nettbutikker også har salg: har du siklet på en spesiell veske har du nå sjansen. Når det gjelder vesker og sko kan du gjerne gå for litt mer spesielle varianter - unikt tilbehør gir gjerne den så etterlengtede prikken over i'en til antrekk.

- Beveg deg litt utenfor den komfortable boksen og - et par fargede jeans eller en god strikkegenser i deilig ull i lyse pasteller gir et friskt innslag til en mørk vintergarderobe og kan tas med videre inn i sommergarderoben.

- Det er lett å gå bananas i billigkjedene: Titt gjennom et par nettbutikker før du går på shopping så har du et overblikk over hva som henger i salgshyllene. Kanskje er det heller en litt dyrere genser du finner ut at du ønsker deg i stedet for ti plagg fra en kjede til samme totalpris.

- Bruk salget til å sette preg på garderoben din eller utvide basisgarderoben: Tenk godt på hvilke plagg, sko eller vesker du ser for deg å bruke om to år. Vær tro mot det du liker, og ikke la deg blende av prislappen: Som oftest er det en grunn til at du ikke har kjøpt plagget tidligere så ta dette med i betraktning før du drar kortet.

Dette er våre salgstips

SALGSKUPP: Jakke fra Anna Sui hos Nelly.com, nå 1599 kr. Sort kåpe fra Nowhere hos Nelly.com, nå 849 kr. Bukse fra J Brand hos My-wardrobe.com, nå 1092 kr. Skjorte fra Mango, nå 199 kr. Beige kåpe fra H&M, nå 250 kr. Veske fra Mulberry hos Net-a-porter.com, nå ca. 7500 kr. Sko fra Isabel Marant hos Mytheresa.com, nå ca. 3300 kr. Genser fra By Malene Birger hos My-wardrobe.com, nå 937 kr.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer