Vårmote

Dette er våre vårmote-favoritter!

STYLEmag-redaksjonen har sniktittet på vårmoten, og funnet sine favoritter! Se hva vi valgte og finn ut hvorfor her!

Publisert
Sist oppdatert
Dette er våre vårmote-favoritter!

CELINES FAVORITTER: Sjefredaktør Celine I. Aagaard har stor tro på den rutete trenden den kommende våren. Foto: Stella Vaage, Ole Martin Halvorsen.

 - Jeg bruker sjelden mønster, men har stor tro på mer ruter for den kommende sesongen, og elsker dette antrekket fra By Malene Birger. Buksen kan styles med en hvit enkel singlet og bikerjakke, eller i kombinasjon med matchende jakke. Nydelig og delikat fargepalett, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Les også: Rutetrenden fortsetter til høsten

Dette er våre vårmote-favoritter!

STELLAS FAVORITT: STYLEmags webansvarlig Stella Vaage falt for et blomstermønstret sett fra By Malene Birger. Foto: Stella Vaage, Celine I. Aagaard.

- Blomstermønster hører våren til, men med en stil som ellers er ganske basic og minimalistisk er det sjelden jeg bruker det. Dette settet fra By Malene Birger har blomstermønster, men er akkurat passe avslappet og enkelt i snittet til at jeg vil ha det både til fest og til hverdags, sier STYLEmags webansvarlig Stella Vaage.

Les også: Kle de i blomstermønster!

Dette er våre vårmote-favoritter!

MARIS FAVORITTER: Skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim mikser teksturer og går for en bohemsk og avslappet vårlook. Foto: Stella Vaage, Curt Hjertstedt.

 - Denne buksen fra Baum und Pferdgarten er lett og ledig med en etnisk touch. Liker! Kan lett kombineres med kule pumps eller mer avslappede sandaler, Converse eller disse freshe espadrillene fra NLY. Solbrillene fra FWSS er til å dø for, og skal definitivt anskaffes med en gang vårsolen titter fram. Jeg har en greie for lakkclutcher om dagen, og denne burgunderrøde varianten fra COS er veldig lekker, og passer til det meste, sier STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim.

Dette er våre vårmote-favoritter!

NATHALIES FAVORITT: STYLEmag-skribent Nathalie Helgerud sverger til skjørt og kjoler i plissé den kommende vårsesongen. Foto: Stella Vaage, Nathaliehelgerud.com.

  - Plissè-skjørt og kjoler en av trendene jeg kommer til å sverge til denne sesongen. Jeg skulle gjerne hatt denne rosa plissè-kjolen fra Baum und Pferdgarten i garderoben min denne våren. Og jeg ville kombinert den med et par sneakers og en søt liten clutch. Clutchen fra Marimekko falt jeg helt pladask for! Sykt kult mønster. Minner meg litt om Prada-vesken min! Og jeg digget de rosa sneakersene fra Puma, de må jeg i hvert fall ha, forteller STYLEmag-skribent Nathalie Helgerud.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer