Denim

Dette er vårens denimtrender

Det er så mye mer enn bare jeans. Her er de 9 viktigste tendensene!

DENIMVÅREN 2015: Denimtendensene for vårsesongen er mange og varierte - vi har samlet de viktigste for deg. Foto: Scanpix
DENIMVÅREN 2015: Denimtendensene for vårsesongen er mange og varierte - vi har samlet de viktigste for deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Finn frem penn og papir, vi har gått gjennom alt av catwalker og gatemote, og funnet ut av hvilke denimtrender du burde satse på denne våren!

LES OGSÅ: Dette blir de viktigste trendene i 2015

Det strekker seg helt fra de populære slengbuksene til tilbehør. Denim dukker opp i alle varianter denne sesongen, men noen nøkkelplagg er viktigere enn andre om du vil ta denimtrenden på kornet. 

Lappeverk

En av sesongens desidert heteste trender, er denim satt sammen i lappeverk i forskjellige vasker.

Denimskjorten

Du kan velge lang, kort, oversized eller formsydd. Alle burde ha en denimskjorte denne våren og style den sammen med jeansene for en populær dobbeldenim-look.

Denimkjolen

Bytt ut vår- og sommerkjolen med en i denim! Ikke bare blir stylingmulighetene flere, du vil også være spot on når det kommer til 70-tallstrenden i en denimkjole. 

Culottebuksene

Dette er buksene som kanskje ikke er de mest flatterende, og de er vel ikke guttas favorittplagg, men fashionistaene har uten tvil lagt sin elsk på denim-culottene.

Slengbuksene

Alle har vel fått med seg nå at 70-tallet er sesongens aller største stiltrend. Og hva summerer vel opp 70-tallstilen mer enn et par slengbukser? Skal du shoppe jeans denne sesongen er det ikke tvil om at du burde gå for et par med sleng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer