Mote:

Dette er vårens kanskje største trend

Kanskje det enkle faktisk er det beste?

TREND: Også i gatemoten var denne trenden synlig som her under moteuken i København. FOTO: Anastasia Fedoseeva.
TREND: Også i gatemoten var denne trenden synlig som her under moteuken i København. FOTO: Anastasia Fedoseeva. Vis mer
Publisert

Hverdagsgarderoben er tilbake. På catwalken er det klassisk, tidløst og skreddersydd – tilsynelatende løsrevet fra flyktige trender som vanligvis driver moten.

Her er noen av mine favoritter nå:

Trenchcoaten, men med en vri. Kort jakke (kr 1000, Lindex).

Sandaler (kr 3650).

Av alle plagg i klesskapet er dressen kanskje det jeg bruker mest. Som en slags motens kameleon er den liksom det perfekte plagget. Denne kommer fra norske FWSS. Blazer (kr 4200) og bukse i ull (kr 3000)

I all sin enkelhet er singleten en av sesongens store trendplagg. Denne i silke og kasjmir er fra norske The Curated (kr 1300).

Det danske og populære merket By Malene Birger blir liksom bare bedre og bedre. Varmt, eklektisk og moderne er sesongens stikkord. Denne overdimensjonerte blazeren er blant nøkkelplaggene (kr 6600).

Den første kolleksjonen designet av Georg Jensen, Design Studio, kombinerer skulpturelle, organiske linjer med markante former i iøynefallende statementsmykker som følger kroppens konturer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer