Skinnjakke

Dette er vårens perfekte skinnjakker!

Våren er her og det er på tide å finne frem skinnjakkene! Vi har funnet våre 8 favoritter av de klassiske biker-inspirerte skinnjakkene.

Dette er vårens perfekte skinnjakker!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Shop vårjakken på budsjett

Dette er vårens perfekte skinnjakker!

SHOP JAKKENE: 1. Skinnjakke fra Epilogue, kr 3600. 2. Skinnjakke fra Won Hundred, kr 3100. 3. Skinnjakke fra House of Dagmar, kr 5995. 4. Skinnjakke fra Tiger of Sweden, kr 5999. 5. Skinnjakke fra Skinnjakke fra BLK DNM, kr 6180. Foto: Pordusentene.

STILTIPS:

En skinnjakke er like fin både til hverdags og fest! Kombiner den biker-inspirerte skinnjakken med et par smale jeans og en sexy, transparent skjorte for å oppnå den eksklusive Saint Laurent-looken vi så på catwalken for denne våren. For å få den ultimate Michael Jackson anno 1980-stilen, kan du sprite opp antrekket med et par mokasiner og glitrende sokker.

Dette er vårens perfekte skinnjakker!

SHOP SKINNJAKKENE: 1. Skinnjakke fra Ganni, kr 3499. 2. Skinnjakke fra Hunkydory, kr 6599. Skinnjakke fra Weekday, kr 2400. Foto: Produsentene.

Les også: Sjekk prisforksjellene på denimjakkene

AV NATHALIE HELGERUD

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer