Hudpleie

Dette er «verdens beste hudpleie»

Derfor har dette merket fått kultstatus.

HUDPLEIE: Kjendisene elsker det, og folk hyller det. Hva er egentlig greia med hudpleiemerket alle snakker om? FOTO: Produsenten.
HUDPLEIE: Kjendisene elsker det, og folk hyller det. Hva er egentlig greia med hudpleiemerket alle snakker om? FOTO: Produsenten. Vis mer
Publisert

Det begynner med bare tre produkter. Spol noen år frem, og det som nå er kåret til verdens beste hudpleie er utvidet med produkter til både hud og hår. Noen særlig godt bevart hemmelighet er det riktignok ikke lenger, etter at både kjendiser og fans kollektivt har hyllet det tyske hudpleiemerket for det de mener er oppsiktsvekkende resultater.

Hva er det egentlig med Augustinus Bader? Mannen og myten – og merket som på rekordtid har fått kultstatus.

Å lage et hudpleieprodukt for den gjengse forbruker var ikke noe han tidligere hadde vurdert. For Dr. Augustinus Bader sitt arbeid har alltid vært innen medisinsk forskning både som lege og som professor.

Han utvikler en topisk behandling for sår som bruker kroppens iboende kapasitet til å reparere skader uten behov for hudtransplantasjon. Lovende resultater fra pilotstudier viser at teknologien kan helbrede selv tredjegrads forbrenninger.

Metoden kan potensielt hjelpe mange mennesker med alvorlige brannskader, men er både dyr og tidkrevende å utvikle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer