Gina Tricot

Dette går du i til våren

Gina Tricots designer gir deg sine musthaves.

SMUGTITT: Konseptdesigner Emina Alivodic i Gina Tricot gir deg sine musthaves for våren 2010. Og denne harems-inspirerte buksen er en av dem. Foto: Per Ervland
SMUGTITT: Konseptdesigner Emina Alivodic i Gina Tricot gir deg sine musthaves for våren 2010. Og denne harems-inspirerte buksen er en av dem. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det virker kanskje helt fjernt å tenke på tynne tekstiler og flagrende gevanter nå som gradestokken til tider er på minussiden.

- Forhuden til en elefant?

Men like fullt er trender og tendenser allerede klare, fordi designerne for lengst er ferdige med vårkolleksjonene.Og vi kan røpe det allerede nå: Haremsbuksene holder stand.Se bildene av plaggene som kommer for salg hos Gina Tricot til våren litt lenger ned.Vi så den allerede i fjor sommer. Og i vår tok det helt av. Den er elsket og hatet, kanskje mest hatet. Motebloggeren Synne Starvik gikk så langt som å si at man heller kunne iføre seg forhuden til en elefant.Men kanskje blir neste års trendbukser lettere å ta i bruk?

Kommer i ny variant

Konseptdesigner Emina Alivodic i Gina Tricot plukker ut en ny variant av haremsbuksene som en av sine musthaves for 2010.Gina Tricots variant er som en blanding av haremsbukse og chinos. Buksene er laget i mykt bomullsstoff med ekstrem vidde rundt hoftene, mens de er stramme i leggen.Se ny-haremsbuksen og flere andre trendplagg her (artikkelen fortsetter under bildeserien).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer