Katie

Dette gikk ikke så bra

Med fare for sterke bilder. Her bommer stjernene på antrekket.

NÅR STILEN GLIPPER: Mangler det et plagg her? Og når fikk hotellarving Paris Hilton det for seg at hun er like kul som Lady GaGa? Rockestjerne Courtney Love holder i hvert fall koken - med skittengule røykefingre i indeksposisjon. Foto: All Over Press
NÅR STILEN GLIPPER: Mangler det et plagg her? Og når fikk hotellarving Paris Hilton det for seg at hun er like kul som Lady GaGa? Rockestjerne Courtney Love holder i hvert fall koken - med skittengule røykefingre i indeksposisjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om de har stylister døgnet rundt, går kjendisene stadig vekk på trynet ut av kleskapet.

Og vi fryder oss gang på gang.

Spesielt når skuespiller Katie Holmes velger seg nedtråkkede smørmyke mokasiner, stilikon Chloe Sevigny dukker opp i sokker i sandalene på festival, og supermodell Tyra Banks ifører seg tights dratt godt opp på magen.

 • Les også: Disse tabbene gjør ikke du

 • For ikke å snakke om popstjerne Lady Gaga når hun teiper fast en hudfarget body til skrittet, eller sangfuglen Christina Aguilera og rocker Courtney Love, som aldri svikter med sine tidvis hårreisende kreasjoner.

  Her går det galt - 17 høydepunkter fra 1999 til idag:
  Når stilen glipper

  Men det er ikke bare på klesfronten det svikter. Noen ganger er ikke Hollywoods kvinner helt heldige med sminken heller.

  Andre stjerner får oss til å lure på hvorfor de ikke har sparket stylisten for lenge siden. Her kan du se hvorfor. Andre ganger er det Hollywoods herrer som burde vært stoppet før de forlot huset med pulesveis og rosa badehette.

  .

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer